Sport & fritid

Njut av fritiden med Relaxdays

Hittar man lite tid mellan arbetet och vardagssysslorna så är det skönt att utöva sina hobbyer och ägna sig åt sina intressen. Mångfalden är stor på fritidsområdet och det finns något för varje personlighet. Hos Relaxdays hittar du därför ett stort utbud av olika fritidsartiklar. För äventyrare finns det olika campingmöbler, campingutrustningar och tält. Föredrar du cykling? Inget problem! Hos oss hittar du även ett stort utbud av cykeltillbehör. Om du gillar att resa men inte riktigt har lust att campa eller cykla har vi även klassiska resetillbehör som resväskor, strandmattor eller picknickfiltar. Du vill ta med ditt husdjur på resan? Ta gärna en titt på våra husdjursartiklar och hitta det passande tillbehöret för hundar, katter eller smådjur. Även för ditt djurs hem har vi många praktiska artiklar som pälsbågar, matskålar eller smådjurshagar. Är du en passionerad hemmafixare eller gillar att skapa konstverk med färg eller synål hittar du också det du behöver. Relaxdays är med dig på varje fritidsaktivitet. Utforska våra produkter nu!

Nya produkter för dig

Arrangera den perfekta festen med Relaxdays

Bröllop, födelsedag, skolavslutning eller julbord – sådana tillställningar kräver viss planering. Det finns mycket att tänka på när det gäller lokal, inbjudningar, dekorationer och musik. Inte heller ett program får fattas. Hos Relaxdays hittar du inte bara inspiration till festen utan även tillbehör och dekorationer för den perfekta tillställningen. Som extra stämningshöjare finner du speciella dekorationer som konfettikanoner, folieballonger och piñator. Skapa minnesvärda upplevelser med rekvisita till fotoboxen, dryckesspel som Beer Pong eller såpbubbelmaskiner. Har du hellre lust att gå på temafest eller maskerad? Även då har du hittat rätt: utforska våra kostymhattar och maskeradkläder. Hos oss finner du något för varje anledning så att du kan anordna årets bästa fest!

Våra favoritprodukter för ditt hem

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.