Cykel

Sida

Cykeln som alternativ till bilen

Cykeln blir allt mer populärt som dagligt fordon medan bilen minskar i status. Särskilt i staden gillar många att ta cykeln till jobbet eller affären istället för att stå i bilkö och vänta vid rödljus. Och med cykeln går det också ofta snabbare och mer stressfritt. Otaliga appar och företag gör det dessutom lättare att välja cykeln: i många städer finns det redan möjligheter att låna cyklar för en längre tid eller för en spontan resa. På så sätt slipper man kostnaderna för att köpa och underhålla en cykel samtidigt som man gör något bra för miljön. Ändå händer det ibland att cykeln får punka, sadeln blir stulen eller den stora matkassen inte får plats på cykeln. För dessa fall måste man rusta sig med vissa tillbehör, oavsett om man har en egen cykel eller inte. Pumpar och verktyg hör till standardutrustningen, medan ett reparationsställ för cyklar gör det ännu lättare att laga cykeln. En cykelkorg eller en cykelkärra underlättar transporten av inköp. Och med det rätta cykellåset kan du förebygga stöld. Utforska Relaxdays cykelartiklar nu och utrusta dig för alla tillfällen.

Den perfekta förvaringen för din cykel

Oavsett om man bor i hyreslägenhet eller eget hus med garage kan det vara svårt att hitta en passande plats för sin cykel. Ofta är källaren och garaget för små och fullställda. Då får man nöja sig med bakgården eller till och med ta den egna lägenheten till hjälp. Därför har vi på Relaxdays olika ytsmarta lösningar för förvaringen av din cykel. För väggen finner du olika cykelhängare i diverse designer och färger där du hänger upp cykeln i pedalen, hjulet eller ramen. För bakgården hittar du klassiska cykelställ för flera cyklar. Ska cykeln parkeras i garaget eller i källaren kan du använda dig av våra praktiska cykelliftar för taket. Monteringen i taket är enkel och sparar plats. Och om du letar efter en lösning för fler cyklar kan vår teleskophållare vara något för dig. Med denna kan du enkelt stapla dina cyklar så att inget utrymme går till spillo. Upptäck den perfekta förvaringen för din cykel nu.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.