Fest

 1. Konfettikanon 40 cm guld
  Så lågt som
 2. Brandhjälm "112
  Så lågt som
 3. Så lågt som
 4. LED såpbubblepistol
  Så lågt som
 5. Så lågt som
 6. Så lågt som
 7. -30 %
  UVP 468,90 kr 326,90 kr
 8. Så lågt som
 9. Partyflöjter 50-pack
  Så lågt som
 10. Konfettikanon 80 cm guld
  Så lågt som
 11. Så lågt som
 12. Pinata ponny
  Så lågt som
 13. -17 %
  UVP 351,90 kr 291,90 kr
 14. Så lågt som
 15. Pirater med guldmynt
  Så lågt som
 16. Så lågt som
Sida

Det finns alltid något att fira!

Födelsedag, bröllop, ledighet, semester, jul, påsk, skolavslutning, befordran – under ett år samlar sig en del anledningar för att ha fest. Ibland är man gäst och behöver inte tänka på något, ibland är man värd och ansvarig för att alla ska kunna roa sig. Det att organisera en lyckad fest tar mycket tid och uppmärksamhet. Det följande bör du tänka på:

 • plats
 • klockslag
 • inbjudningar
 • mat
 • dryck
 • musik
 • spel/program
 • dekoration
Bland vårt tillbehör för matlagning och bakning hittar du stöd kring maten. För kreativa inbjudningar hittar du praktiskt pysseltillbehör här. Vi kan även stötta dig vad gäller spel, ett varierat program och individuell dekoration. Oavsett om du letar efter sällskapsspel eller roliga dryckesspel, du hittar rätt här. I vårt sortiment av dekorationer finns det en mångfald av artiklar för olika typer av fest: filmrekvisita, ljusstavar, festgardiner, jätterosetter, folieballonger och mycket mer. Upptäck den stora mångfalden hos Relaxdays.

Var stjärnan på temafesten

Vi har kanske alla varit med om det: man har blivit bjuden på fest och helt plötsligt finns det ett tema! Även bortom halloween och karneval är temafester gång på gång en populär variation för att ge de privata festligheterna en viss charm. Det finns inga gränser vad gäller teman: från enkla färger såsom vit eller svart till filmteman och vissa tider såsom 20-talet. Ibland finns det man behöver i den egna garderoben för att trolla fram en grym dräkt. Men ibland måste man likväl införskaffa den ena eller andra individuella accessoaren för att slå huvudet på spiken och kanske även vinna maskeradtävlingen. Det är inte alltid meningsfullt att köpa en hel dräkt eftersom man ju redan har en del saker hemma eller eftersom man inte vill gå miste om möjligheten att ge det hela den egna charmen. Därför hittar du passande tillbehör och accessoarer hos Relaxdays. Fräcka glasögon, glittrande vingar, diadem, häxkvast, masker och mycket mer kommer att göra dig till stjärnan på varje fest!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.