Bil

 1. 282,90 kr
 2. Blå tratt med slang
  Så lågt som
 3. Lastnät 2 x 3 m
  Så lågt som
 4. Sista chansen
 5. Trafikkon set om 10
  Så lågt som
 6. Sista chansen
 7. Avspärrningsstolpe
  Så lågt som
 8. Så lågt som
 9. Så lågt som
 10. -27 %
 11. -23 %
  RRP 338,90 kr 260,90 kr
 12. Förvaringslåda i bambu
  Så lågt som
 13. -27 %
  RRP 338,90 kr 248,90 kr
Sida

Praktiska tillbehör till bilen

Att fixa lite med bilen, transportera saker och åka på utflykt hör vardagen till för de flesta. Därför borde verktyg och tillbehör till bilen alltid leva upp till dina krav på säkerhet och komfort. I vårt sortiment hittar du praktiska saker som t.ex. lås till släpvagnen, fästen för bränsledunkar och däckhängare för ditt garage. På långa bilresor är det lätt hänt att något blir smutsigt, särskilt om barnen är med. Då är det bra att ha våra rengöringsdukar och vindruterengörare nära till hands. De hjälper dig att ta bort fläckar och smuts på bilens interiör. Du finner även baksätesspeglar så att du kan hålla ett öga på dina små där bak. Väl hemma igen gäller det att parkera bilen säkert och tryggt, vilket kan bli en utmaning för dig som bor i stan. Särskilt i tätbefolkade områden behöver man ofta ta till kreativa lösningar för att parkera bilen rätt. Här kan våra vägkoner, avspärrningsstolpar och trafikspeglar komma väl till pass. Vi har även p-skivor som du kan använda vid gratis parkering under en begränsad tid.

Ordning och reda inuti bilen

Även inuti bilen gäller det att ha ordning och reda. Var sak har sin plats, och med några hjälpmedel kan du utnyttja bilens utrymme på bästa möjliga sätt. Våra ryggstödsfickor är perfekta om du vill ha snacks och leksaker nära till hands under längre bilresor. Vill du transportera dina inköp eller din lunch i bilen kan du använda våra praktiska transportlådor. Dessa gör att dina saker står säkert i bakluckan och kan fällas ihop och enkelt röjas undan när de inte längre behövs. Men om du vill transportera större saker, till exempel med släp, rekommenderar vi att du istället använder ett lastnät eller bagagenät för att hålla dina saker på plats. Och med våra hundskydd håller du insidan av bilen fräsch även när din fyrbenta vän följer med. Utforska vårt stora sortiment av biltillbehör nu!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.