Väskor & transport

 1. Hopfällbar shoppingvagn
  Så lågt som
 2. 1 240,90 kr
 3. Hopfällbar shoppingvagn
  Så lågt som
 4. 1 240,90 kr
 5. 339,90 kr
 6. Så lågt som
 7. 1 240,90 kr
 8. Tygpåse set om 10
  Så lågt som
 9. -30 %
  RRP 450,90 kr 316,90 kr
 10. Endast 6 kvar
 11. 361,90 kr
Sida

Relaxdays väskor för varje transport – några saker att tänka på

Vi har väl alla varit med om det. Än en gång glömde vi väskorna hemma när vi skulle ut och handla och nu krånglar vi med flera plastpåsar i näven. Men har man rätt transporthjälpmedel blir även det mest påfrestande ärendet till ett nöje. Beroende på vad som ska transporteras och om det ska transporteras till fots eller med bil krävs det förstås olika lösningar för ditt inköp. Vad passar bättre för dig? Väskan, skrindan, dramaten eller inköpskorgen? För att välja rätt borde du tänka på väskans bärkraft och volym. Våra dramaten-kärror finns med både 25 och 28 liters volym, medan den praktiska hopfällbara kärran kan dra upp till 35kg. Dessa kärror är alltså lämpliga för större inköp. För allt som överskrider detta har vi även en funktionell skrinda som du kan lasta med tunga varor upp till 80kg. Därför ägnar den sig inte bara för att handla mat men även för campingutflykter med familjen eller dagar vid stranden, speciellt eftersom bakhjulen är roterbara i 360° vilket gör den till ett mycket flexibelt transportmedel. För mindre, vardagliga ärenden finns vår hopfällbara inköpskorg. Den rymmer upp till 25 liter och kan lastas med upp till 20kg. Den finns även med kylfunktion.

Transportera dina inköp och ägodelar säkert och tillförlitligt

Utöver matvarorna finns det mycket annat som ska transporteras hit och dit såsom utrustningen för en dagsutflykt, leksaker, mobilen, plånboken - allt det man behöver helt enkelt. Men även då behövs det ibland särskilda transportlösningar. En Ocean Pack till exempel är ideal för att skydda dina saker på äventyr utomhus, eftersom den vattentäta packpåsen skyddar inte bara mot fuktighet men även mot damm och smuts.
Våra starka följeslagare för små och stora ärenden finns även i praktiska set. Utrusta dig med tillräckligt många tygväskor eller träningspåsar, så att du är förberedd för varje tillfälle med rätt väska som dessutom kan röjas undan smidigt när den inte behövs. Men även våra större transporthjälpmedlen är mycket flexibla i detta avseende eftersom både inköpskorgarna och -kärrorna är hopfällbara. Därmed tar de lite plats såväl i bakluckan som i hallen.
Utrusta dig med Relaxdays‘ väskor, korgar eller vagnar nu och gör alla dina transporter på ett säkert och bekvämt sätt!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.