Resa & semester

Sida

Din perfekta strandsemester med Relaxdays

En sval bris, lukten av salt, det lågmälda ljudet av vågorna – finns det något bättre än att åka till havet? Här kan man koppla av, njuta av solen och naturen, låta sig driva med vattnet och bara slappna av. Oavsett om det är sommar, höst eller även vinter – havet är alltid vilsamt och hjälper oss att fly vardagen. Är det dags för nästa resa till Östersjön, Nordsjön eller Medelhavet med familjen eller vännerna behövs det viss planering och utrustning. Någonstans att bo och vägen att ta sig dit är väl de viktigaste punkterna. Har man ordnat upp detta ska resväskorna packas. Havet innebär ju alltid även en strand. Vare sig sand eller stenar – en viss utrustning underlättar vistelsen vid kusten. Med Relaxdays‘ strandmattor blir det bekvämt och du kan luta dig tillbaka och sola i fred. För att smidigt frakta både kylväskan, badring, leksaker och handdukar till stranden är det en god idé att ha med en strandkärra. På så sätt transporterar du allt effektivt och utan att vara helt slut när du väl kommer fram. Upptäck allt för din perfekta strandsemester hos oss. Utforska nu.

Mot nya äventyr!

Ibland är All-inclusive semestern vid stranden drömmen. Ibland önskar man sig lite mer action för sin fritid: vandra i bergen, tälta i orörd natur, vågsurfing eller en cykelresa. En aktiv semester bör planeras väl eftersom man ofta är på egen hand, behöver räkna med olika förhållanden och även vädret spelar en stor roll. Hos oss hittar du inte bara den passande camping- och cykelutrustningen, utan även ytterligare artiklar som kan underlätta din resa. Utforska vårt sortiment av picknickfiltar med undersidor i aluminium som skyddar dig mot fuktighet och är praktiska att ha med. Eller upptäck våra resväskor och anti-stöld ryggsäckar för att alltid ha med dig alla viktiga saker. Skulle du någon gång hamna på mindre säkra platser eller resa på egen hand kan du ta det säkra för det osäkra och utrusta dig med vår nyckelring med självförsvarsverktyg. Förbered dig för alla tillfällen och utrusta dig för din nästa resa med Relaxdays!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.