Träning

 1. Så lågt som
 2. Så lågt som
 3. Svart vibrationsstav
  Så lågt som
 4. -21 %
 5. Pilatesring blå
  Så lågt som
 6. Pilatesboll 85 cm
  Så lågt som
 7. Handtränare set om 2
  Så lågt som
 8. Så lågt som
 9. Så lågt som
 10. Så lågt som
 11. Så lågt som
 12. Kyl- och Värmedyna
  Så lågt som
 13. Så lågt som
 14. Så lågt som
Sida

Komma i form med hemmaträning – inga problem med rätt utrustning

Styrketräning, balansträning, yoga eller pilates: Relaxdays erbjuder dig ett stort sortiment av utrustning för hemmagymmet. Har du all dina träningsredskap hemma finns det inget utrymme mer för ursäkter för varför du inte hinner till gymmet. Du behöver inte åka någonstans efter en lang dag på jobbet eller köa för redskapen. Följ ditt träningsprogram enkelt hemma hos dig.
Speciellt den som jobbar på kontor borde utnyttja tillfället efter jobbet att träna muskelgrupper som understimuleras under dagen. Använd magtränare, träningsband, bentränare och trappmaskiner för att anstränga så många av dina musklar som möjligt. Utöver det kan du hitta många andra träningsredskap hos oss såsom dörrtrapetser eller boxningssäckar, samt nyttigt träningstillbehör. Kylhanddukar och armhävningshandtag är praktiska komplement för dina träningspass och även för yoga och pilates hittar du den nödvändiga utrustningen hos oss.
Utrusta ditt hemmagym nu och arbeta mot dina träningsmål hemifrån. Spelar ingen roll om du vill gå ner i vikt, bygga upp muskler eller bara förbättra uthålligheten: Relaxdays stöttar dig!

Vad du kan uppnå med balansträning

Den som följer ett helhetligt träningssätt borde även tänka på balans och jämvikt. Balansträningen sörjer för en jämn kroppshållning och gör det möjligt för dig att styrka ditt core. Man använder den både som rehabilitering efter benbrott eller skador såväl som hos atleter och hobbyidrottare. Om du är intresserad av en omfattande kroppsträning utforska gärna våra redskap för balansträning!
Vid balansträningen tränas hela din muskulatur. Det uppnås genom dynamiska underlag såsom balansplattor eller balanskuddar. Kroppen motverkar rörelsen av träningsunderlaget för att upprätthålla balansen och därmed tränas utöver musklerna även lederna, reaktionsförmågan och motoriken. Dessutom är de praktiska, små balansredskapen lätt att röja undan och ta med. Du kan även kombinera balansträningen med ditt styrketräningsprogram och därmed följa ett ’balanserad’ träningsprogram.
Upptäck balansträningens värld nu hos Relaxdays!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt