Newsletter Header

Uppdateringen för din inkorg

Prenumerera på Relaxdays‘ nyhetsbrev nu och få 10 % rabatt

Så enkelt är det att registrera sig

Håll dig uppdaterad och missa inga trender

Vi vet, skräppost och reklam är inget man gläder sig över när man öppnar sin digitala brevlåda. Därför gör vi saker lite annorlunda här hos Relaxdays. Se fram emot att - med rimliga mellanrum - få information, tips och smarta knep inom områdena inredning, trädgård och sport & fritid som är nyttiga på riktigt. Våra teman är alltid aktuella och speglar det som är på g just nu så att nyhetsbrevet kommer vara till hjälp i din vardag. Och sist men inte minst håller vårt nyhetsbrev dig uppdaterad om pågående reor och rabattaktioner för att också sprida lite glädje till din plånbok. Registrera dig nu så får du direkt 10% rabatt på ditt nästa inköp hos oss. Så prenumerera och dra nytta av alla de fördelarna som vårt nyhetsbrev har att erbjuda!
(☝️ Viktig: Efter registreringen får du ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din prenumeration på vårt nyhetsbrev (kolla även skräppostmappen).


upptäck veckans favoritprodukter

håll dig uppdaterad om de senaste trenderna och lär dig smarta knep

få fantastiska rabatter och presenkort

Relaxdays‘ nyhetsbrev – allt för en skönare vardag

Du behöver ny inspiration för ditt hem? Har tröttnat på dina gamla möbler? Eller har du lust att börja en ny hobby? Du flyttar? I det nya hemmet finns det en trädgård? Eller så har det kanske flyttat in ett husdjur? Vad det än är, hos oss hittar du tips och råd kring alla dessa teman och ännu många fler! Registrera dig till Relaxdays‘ nyhetsbrev nu och bli en riktig insider. Hos oss får du information kring:

  • de senaste trenderna
  • schysta rabattaktioner
  • smarta lifehacks
  • våra favoritprodukter
  • uppdateringar kring vår nätbutik
Självklart har det att skydda dina personuppgifter högsta prioritet för oss! Vi sätter stort värde på det förtroende du visar oss och tar väl hand om dina data. Skulle det bli för mycket någon gång är det inget problem: du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet och ta en paus. Vi tar inte illa upp och du är alltid välkommen tillbaka när du saknar oss!