Newsletter Header

Uppdateringen för din inkorg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

Så enkelt är det att registrera sig

Håll dig uppdaterad och missa inga trender

Vi vet, skräppost och reklam är inget man gläder sig över när man öppnar sin digitala brevlåda. Därför gör vi saker lite annorlunda här på Relaxdays. Med rimliga mellanrum skickar vi dig information, tips och smarta knep som gör nytta på riktigt. Våra teman rörande inredning, trädgård och sport & fritid är alltid aktuella och speglar det som är på gång just nu så att nyhetsbrevet är till hjälp i din vardag. Och sist men inte minst håller vi dig uppdaterad om pågående reor och rabattkampanjer för att också sprida lite glädje till din plånbok. Hvis du tilmelder dig nu, får du direkte 60 Skr rabat på dit næste køb fra en ordreværdi på 600 Skr. Så prenumerera nu och dra nytta av alla de fördelar som vårt nyhetsbrev har att erbjuda!
(☝️ Viktig: Efter registreringen får du ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din prenumeration på vårt nyhetsbrev (kolla även skräppostmappen).


upptäck veckans favoritprodukter

håll dig uppdaterad om de senaste trenderna och lär dig smarta knep

få fantastiska rabatter och presenkort

Relaxdays nyhetsbrev – allt för en skönare vardag

Du behöver ny inspiration för ditt hem? Har tröttnat på dina gamla möbler? Eller har du lust att börja en ny hobby? Flyttar du? I det nya hemmet finns det en trädgård? Eller så har det kanske flyttat in ett husdjur? Vi ger dig råd kring alla dessa teman och många fler! Anmäl dig till Relaxdays nyhetsbrev nu och bli en riktig insider. Hos oss får du information om

  • de senaste trenderna
  • schysta rabattkampanjer
  • smarta lifehacks
  • våra favoritprodukter
  • uppdateringar kring vår nätbutik
Självklart är det högsta prioritet för oss att skydda dina personuppgifter! Vi sätter stort värde på det förtroende du visar oss och tar väl hand om dina uppgifter. Skulle det bli för mycket någon gång är det inget problem: du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet och ta en paus. Vi tar inte illa upp och du är alltid välkommen tillbaka när du känner att du saknar oss!

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.