Hälsa & wellness

 1. -33 %
  RRP 351,90 kr 235,90 kr
 2. Massagerulle i trä
  Så lågt som
 3. Massagerulle med handtag
  Så lågt som
 4. Så lågt som
 5. Huvudkliare
  Så lågt som
 6. Så lågt som
 7. Ryggkliare
  Så lågt som
 8. Så lågt som
 9. massageset i trä i 2 delar
  Så lågt som
 10. Ny
 11. Massagebollar i set om 2
  Så lågt som
 12. Så lågt som

Bara koppla av!

Vi har väl alla varit med om det: det att förena jobbet, hobbyer, vänner, familj och hushållet kan bli stressigt ibland. Som oftast blir det då egentiden som åsidosättas. Blir det dessutom problem eller komplikationer på ett av dessa områden går den noggrant utarbetade tidsplanen i stöpet och man vet inte ens längre var man ska börja. Stress kan fort ha negativa konsekvenser för hälsan och vårt välbefinnande. Huvudvärk, koncentrationsvårigheter och aptitlöshet är bara några få av de möjliga yttringarna. Men hur ska man då bäst integrera lite lugn och ro i den stressiga vardagen? Det är ju inte alltid möjligt att ta vilopauser eller åka till ett spa över helgen. Ändå borde man frigöra åtminstone några fasta tider i vardagen för att andas ut. Promenader, ett varmt bad, en varm choklad eller träning kan ibland redan göra underverk. Med vårt redskap för huvudmassage, våra massagebollar och vår elektrisk massageapparat kan du integrera några avkopplande minuter i vardagen!

Välbefinnande överallt och alltid

En spaweekend är härlig och avkopplande. Men hur ofta har man verkligen tid med att åka någonstans och frigöra sig från alla problem? Eftersom det lär förbli undantaget är det klokt att inreda sitt egna lilla oas hemma med Relaxdays. Vårt stora sortiment av produkter för hälsa och välbefinnande gör det möjligt att koppla av i nästan alla situationer. Med våra ansiktsborstar integrerar du en bit avkoppling i hudvårdsrutinen. Med våra massagerullar, massageapparater och ryggkliare skänker du dig själv eller dina nära och kära några fridfulla, lugna stunder och främjar samtidigt blodcirkulationen vid spänningar och träningsvärk och stimulerar triggerpunkter. Vår fotmassagerulle är superlätt att integrera i vardagen: lägg den under skrivbordet och du är redo för avkoppling när som helst. Våra nackkuddar och värmeflaskor kan även tas med på väg eller resor. Unna dig välbefinnande överallt och alltid med Relaxdays!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.