Spel

 1. Så lågt som
 2. -16 %
  RRP 337,90 kr 282,90 kr
 3. Så lågt som
 4. Så lågt som
 5. Så lågt som
 6. Så lågt som
 7. Så lågt som
 8. 1 466,90 kr
 9. Så lågt som
 10. Så lågt som
 11. Sista chansen
 12. -16 %
  RRP 337,90 kr 282,90 kr
 13. 1 240,90 kr
 14. 654,90 kr
 15. -30 %
  RRP 450,90 kr 316,90 kr
Sida

Utöka din spelsamling med Relaxdays

Vare sig på semestern, vid jul eller bara så där emellanåt – när man umgås med familjen eller vännerna kör man gärna traditionellt med spel som underhållning. Utbudet är enormt, det finns mycket att välja på bland till exempel bollspel, kortspel och sällskapsspel. Då och då blir det säkert lite högljutt och spralligt. Under tävlingen väcks den inre ambitionen. Alla försöker att vinna och hävda sig. För att det aldrig ska bli tråkigt och för att alla ska kunna visa fram sina olika styrkor är det bra att ha en stor samling av olika typer av spel. Hos Relaxdays hittar du därför ett omfattande sortiment av olika spel för hela familjen. Upptäck spännande skicklighetsspel såsom tornspel, hasardspel såsom bingo, utomhuslekar såsom krocket, fotboll eller badminton eller även kortspel såsom rummy eller pokerspel. Här finns det något för varje smak, ålder och antal deltagare. Utforska nu!

Lekskoj för barn

Spel och lekar är mycket mer för barn än bara en sysselsättning. De utgör en enkel form av lärande och främjar egenskaper och förmågor såsom till exempel tålamod, kreativitet, skicklighet, självförtroende och framför allt även koncentration. Givetvis borde det fortfarande vara skojigt eftersom det lär sig lättast och bäst på ett lekfullt sätt. Hos oss hittar du därför ett stort sortiment av barnspel och leksaker för både inom- och utomhus för att stötta och underhålla dina små.
Utomhus spelas med fördel de större och action-fyllda spelen: med sparkcykeln, käpphästar, tramptraktorer och säckar för säckhoppning blir det liv i varje trädgård och innergård. Väpnad med brandkårsvattenpistoler och gummisnoddspistoler blir det en vild men ofarlig jakt för era små krabater. Gatan prydas med kritor som släpper loss fantasin. Hos Relaxdays hittar du även ett stort utbud av barnlekar för inomhus: från handdockor till kulbanor och tygtärningar – hitta rätt för varje ålder och förkärlek. Utforska vårt stora sortiment nu.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.