Hobby

 1. Så lågt som
 2. Så lågt som
 3. -13 %
  Endast 2 kvar
  UVP 449,90 kr 391,90 kr
 4. Blandningspall av trä
  Så lågt som
 5. 290,90 kr
 6. Pomponger, färgade, 200 st
  Så lågt som
 7. Så lågt som
 8. Måttband 10 m
  Så lågt som
 9. Så lågt som
 10. Frigolitkulor set om 72
  Så lågt som
 11. Fotpall gitarr
  Så lågt som
 12. Så lågt som
 13. Så lågt som
 14. Så lågt som
 15. Så lågt som
Sida

Hobbytillbehör för stora & små

Upptäck ett brett sortiment av utrustning och hjälpare för din konstnärliga hobby. Vi hos Relaxdays utökar vårt sortiment hela tiden för att kunna stötta dina passioner på bästa möjliga sätt. Är du nybörjare som har precis upptäckt en ny hobby hittar du också nyttiga hjälpmedel för att sätta igång. Oavsett om du gillar att pyssla, måla, spela instrument, sy, sticka eller fotografera: hos oss kan du utrusta dig med praktiskt tillbehör för din hobby.
Visste du att det att spela musikinstrument är en av de få aktiviteter där alla våra hjärnområden är aktiva? Även pyssel och målning är utmärkta sätt att träna hjärnan. Sådana kreativa hobbyer främjar även vår koncentration, produktivitet och sörjer för avkoppling. För äldre människor är det ett bra sätt att träna minnet och barnens kognitiva och finmotoriska utveckling främjas när de målar, pysslar eller musicerar.
Kom igång med hela familjen och skapa loss med stickmassa, staffli, sticka eller instrument!

Skapa DIY-presenter eller skapa gemensamt

Vad sägs om en stickad sjal, hemgjorda dekorationer eller en unik målning skapad med din egen pensel som presentidé? Det visar dina vänner eller familjemedlemmar att du verkligen bryr dig om dem och ville ge bort en extra speciell present. Gläd vänner och familj genom att skapa något från grunden eller varför inte vara kreativ gemensamt? Sömnad, stickning, målning eller pyssel är nämligen också roliga tillsammans och man kan vara stolt på det man har skapat. Har du lite svårt att komma på bra idéer är det inget problem heller. Vi har sammanställt några möjliga gör-det-själv-projekt för dig:
Våra praktiska tränypor kan användas på många olika sätt. Varför inte göra en girland och fästa några söta små prylar på den med de nyporna? Du kan även använda dem för att skapa hemgjorda julkalendrar eller hänga upp dina favoritfoton. Om du och dina vänner är modeentusiaster och gillar att sy egna kläder hör provdockor eller modelldockor till basutrustningen i er hemmaateljé. Ni kan gemensamt utarbeta nya kollektioner på dem eller visa upp det ni redan har. En omtänksam present kan även vara en låt du har skrivit själv och spelar för dina nära och kära på gitarren. Vi stöttar dig med fotstöd eller gitarrställ. Skulle du hellre ta några fina kort har vi rätt utrustning med. Lyft din fotografering till nya höjder med våra mångsidiga ljustält. Du kan även skapa dina egna väggtavlor. Skulle du önska att sälja dina hemgjorda kreationer kan du också använda ljustältet för att ta produktbilder.
Utforska vårt sortiment av hobbytillbehör nu och utrusta dig med det du behöver för att lyckas med dina kreativa projekt!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.