Garage & verkstad

Aldrig mera kaos i garaget

I garaget samlas ofta prylar som inte får plats i hemmet men som inte ska slängas heller. Oftast saknas en struktur och det är lätt att förlora överblicken. Ändå har en garagestädning stått på att-göra-listan i evigheter. När städningen äntligen sker gäller det att skapa ett system som gör att kaoset inte tar över på nytt. Hos Relaxdays hittar du olika saker som kan hjälpa dig att upprätthålla ordningen i ditt garage. Med våra förvaringshyllor kan du sortera och ordna verktyg, leksaker och biltillbehör. Du kan även vinna plats med våra praktiska och stabila väggfästen som låter dig hänga upp cyklar och redskap på ett ytsmart sätt. Och med våra smådelsboxar med många olika fack kan du skapa bättre ordning bland dina muttrar och skruvar.

Den perfekta verkstadsinredingen

För olika projekt i hemmet eller trädgården behöver du olika verktyg. Hos oss finner du många olika hjälpmedel för många olika syften. Häftpistoler, bräckjärn eller klämmor – här hittar du alltid rätt pryl för ditt projekt. Inte bara hos proffsen, utan även hos hemmafixarna samlas det gärna en hel del verktyg över tid. Snart riskerar kaoset att ta över. Även här kan därför våra förvaringshyllor och väggfästen komma väl till pass. Ytterligare ordning får du med våra magnetlister och hålplåtsställ. Och när du är på språng är vår verktygslåda särskilt praktisk. I många olika stora fack finns det plats för verktyg, skruvar och andra viktiga tillbehör som du alltid har nära till hands.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.