Badrum

per sida
  1. Så lågt som 220,90 kr
  2. Så lågt som 190,90 kr
per sida

Prenumerera på nyhetsbrevet nu och få 10 % rabatt

Gör ditt badrum mer hållbart med bambumöbler från Relaxdays

På badrummet finns det många olika möjligheter att vara miljövänlig. Du kan spara vatten och avstå från miljögiftiga rengöringsmedel, men du kan också börja redan vid inredningen: utrusta dig med Relaxdays’ bambumöbler och -tillbehör för badrummet. Naturmaterialet växer extremt snabbt. Dessutom är tillgången till denna råvara ej hotad. Det går att tillverka möbler av bambu av hög kvalité som är robusta såväl som långlivade och därmed speciellt lämpliga för badrummet. Bambumöblernas varma färg frambringar mysfaktor och ett naturligt design. Skulle den naturliga ådringen och trästilen inte falla dig i smaken har vi ett passande alternativ: många av Relaxdays’ badrumsmöbler i bambu finns även i ett sobert vitt. Särskilt våra badrumstillbehör, handdukshängare och toalettpappershållare och -borstar är ofta tillsnyggade med accenter och kombinationer med vitt glänsande keramik och stilfull metall för moderna och eleganta inredningsstilar.

Vid sidan av bambu finns det många fler material hos Relaxdays för att du ska kunna inreda ditt badrum helt individuellt. Andra material av våra badrumsmöbler och -tillbehör:

  • rostfritt stål
  • metall
  • keramik
  • plast
  • glas
  • valnöt
  • ståll

Få ut det mesta av ditt lilla badrum med Relaxdays

I varje lägenhet måste det göras några kompromisser. Ofta blir det då på badrummet man snålar med kvadratmeterna. För att du ändå ska kunna förvara allt som du tänkt dig, har vi den perfekta inredningen och tillbehöret för dig! Med Relaxdays’ badrumsmöbler har du möjligheten att utnyttja hela rummet effektivt. Många av badmöblerna är höga istället för breda, som till exempel våra smala högskåp eller tvättmaskinsskåp. Även vår handduksförvaring är ytsmart med sin upprätta formgivning. Våra badrumsskåp och badrumshyllor hittar du i olika storlekar och designer för att du ska kunna gestalta ditt badrum så meningsfullt som möjligt och likväl ej förlorar förvaringsutrymme. Trött på att välja varje enskild del? Då kanske du gillar våra badrumsset bestående av möbler eller tillbehör!