Badrum

Sida
per sida
 1. Toalettborste keramik
  Så lågt som
 2. Vägghylla med 5 fack
  Så lågt som
  (1)
 3. Ny
  Servetthållare i bambu
  Så lågt som
  (1)
Sida
per sida

Gör ditt badrum mer hållbart med bambumöbler från Relaxdays

I badrummet finns det många möjligheter att vara miljövänlig. Du kan förstås spara vatten och avstå från miljögiftiga rengöringsmedel. Men du kan också börja redan med inredningen. Om du utrustar dig med Relaxdays badrumsmöbler och badrumstillbehör i bambu gör du både dig och miljön en tjänst. Naturmaterialet växer extremt snabbt och tillgången på denna råvara är inte hotad. Det går att tillverka högkvalitativa bambumöbler som är både robusta och långlivade och som därför är särskilt lämpade för badrummet. Dessutom sörjer bambumöblernas varma färg för en ombonad och mysig atmosfär. Men skulle denna trästil inte tilltala dig har vi ett passande alternativ: många av Relaxdays badrumsmöbler finns även i sobert vitt. Särskilt våra handdukshängare, toalettpappershållare och toalettborsthållare är ofta försedda med keramik och metall i glänsande vitt som passar i modernt inredda hem.

Utöver bambu finns det många andra material hos Relaxdays så att du kan inreda ditt badrum helt efter egen smak. Hos oss finner du badrumsmöbler och tillbehör i

 • rostfritt stål
 • metall
 • keramik
 • plast
 • glas
 • valnöt
 • stål.

Få ut det mesta av ditt badrum med Relaxdays

I varje hem måste man gå med på vissa kompromisser. Ofta blir det badrummet man då väljer att snåla med kvadratmeterna i. För att du ändå ska kunna förvara allt som du tänkt dig har vi den perfekta inredningen för dig. Med Relaxdays badrumsmöbler kan du utnyttja hela rummet på ett effektivt sätt. Många av våra badrumsmöbler är höga istället för breda, exempelvis våra smala högskåp eller tvättmaskinsskåp. På så sätt kan du skapa förvaringsutrymme i höjden istället för att slösa på värdefull golvyta. Även flera av våra handduksförvaringar har denna högsmala design. Och våra badrumsskåp och badrumshyllor finns i olika storlekar och utföranden så att du kan gestalta ditt badrum så meningsfullt som möjligt utifrån förutsättningarna i ditt hem. Tycker du förresten att det är tröttsamt att välja ut varje badrumssak för sig? Då bör du ta en titt på våra badrumsset bestående av färdigt sammanställda möbler och tillbehör i matchande design.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt