Badrum

Gör ditt badrum mer hållbart med bambumöbler från Relaxdays

I badrummet finns det många möjligheter att vara miljövänlig. Du kan förstås spara vatten och välja bort miljöfarliga rengöringsmedel. Men du kan också börja redan med inredningen. Utrusta dig med Relaxdays badrumsmöbler och badrumstillbehör i bambu och gör både dig och miljön en tjänst. Bambu är ett naturmaterial som växer extremt snabbt och vars tillgång inte är hotad. Det går att tillverka högkvalitativa bambumöbler som är både robusta och långlivade och som därför är särskilt lämpade för badrummet. Dessutom sörjer bambumöblernas varma färg för en ombonad och mysig känsla. Men skulle denna trästil inte tilltala dig har vi ett passande alternativ: många av Relaxdays badrumsmöbler finns även i sobert vitt som passar i modernt inredda hem. Dessutom har vi många andra material som gör att du kan inreda ditt badrum helt efter egen smak. Hos oss finner du badrumsmöbler och tillbehör i

  • rostfritt stål
  • metall
  • keramik
  • plast
  • glas
  • valnöt
  • stål.

Få ut det mesta av ditt badrum med Relaxdays

I varje hem måste man gå med på vissa kompromisser. Ofta blir det då badrummet man väljer att snåla med kvadratmeterna i. För att du ändå ska kunna förvara allt som du tänkt dig har vi den perfekta inredningen för dig. Med våra badrumsmöbler kan du utnyttja hela rummet på ett effektivt sätt eftersom flera av våra badrumsmöbler är höga istället för breda, exempelvis våra smala högskåp eller tvättmaskinsskåp. På så sätt kan du skapa förvaringsutrymme i höjden istället för att slösa på värdefull golvyta. Även flera av våra handduksförvaringar har denna högsmala design. Tycker du förresten att det är tröttsamt att välja ut varje badrumssak för sig? Då bör du ta en titt på våra badrumsset bestående av färdigt sammanställda möbler och tillbehör i matchande stil. Handla passande produkter till ditt badrum nu!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.