Badrumstextilier

Badrumstextilier för din hemmaoas

De flesta känner väl igen sig: tidigt på morgonen kommer man in i det kalla badrummet och behöver en varm dusch för att värma upp sig. Sedan blir fötterna kalla igen när man står på de iskalla kaklen framför spegeln och gör sig redo för dagen. Mjuka badrumstextilier kan då vara hjälpsamma, dessutom är de mycket fina att se på och gör ditt badrum till en liten, behaglig oas för ditt välmående. Upptäck nu vårt sortiment av olika badrumstextilier med diverse funktioner!

Prenumerera på nyhetsbrevet nu och få 10 % rabatt

Höj mysfaktorn med badrumstextilier

Vare sig om det är framför badkaret, duschen eller toaletten – badrumsmattor får ej saknas i ett behagligt badrum. Sörj för varma fötter och en mysig atmosfär med Relaxdays’ badmattor och badrumsset. Sätt färgglada accenter med våra mångfärgade textilier eller välj en avskalad look med gråa badrumsmattor. Du kan även välja bland olika material och designer. Medan starka färger eller den naturliga bambudesignen verkar särskilt bra på vita kakel och harmonierar med dessa, skapar du en trevlig atmosfär med ljusa textilier på mörka golv. Våra badmattor i mjukt minnesskum anpassar sig perfekt till dina fötter och är mycket sköna och behagliga. Men även mattor i bambu med sina isolerande undersidor skyddar mot kyla. Dessutom är våra badrumsmattor halkfria för att motverka olyckor på våta golv. Med de praktiska badrumsseten får du en harmonisk och enhetlig dekoration för ditt badrumsgolv. Utforska vårt sortiment och höj mysfaktorn i ditt badrum.

Hur du hittar rätt duschdraperi

Det är som oftast när vi duschar att våra badrumsgolv blir våta – speciellt när det endast finns ett badkar tillgängligt. Det går inte att stänga till det ordentligt och så händer det fort att hela badrummet står under vatten efter morgonens dusch. Men med tillförlitliga duschdraperier och duschrullgardiner behöver det inte fortsätta sådär. Våra rullgardiner för duschen är vattenavvisande och tillverkade i PVC som torkar på nolltid, dessutom försvinner de snabbt och enkelt när du rullar upp dem i badrumstaket. Beroende på modell är våra rullgardiner transparenta eller halvtransparenta. Relaxdays’ duschdraperier är tillverkade i 100% polyester som också är vattenavvisande, resistent mot mögel och tvättbar. Skulle det alltså hända att det blir smutsigt någon gång kan du enkelt och snabbt tvätta ditt duschdraperi i tvättmaskinen. Relaxdays‘ duschdraperier är extra ogenomskinliga utifall att du önskar lite mer privatsfär när du duschar eller badar.
Våra duschrullgardiner och duschdraperier finns i snygga, dekorativa designer såsom till exempel naturbilder, lekfulla motiv, geometriska mönster eller också i avskalad design. På så sätt blir draperiet eller rullgardinen även till ett vackert blickfång i ditt badrum.

Handla högklassiga badrumstextilier nu hos Relaxdays

Gör ditt badrum till en plats där du trivs. Säg hej då till kalla fötter och våta golv på morgonen och utrusta dig med badrumstextilier som faller dig i smaken. Upptäck även passande badrumsaccessoarer och toalettillbehör för att ge ditt hem en helt ny look med Relaxdays. Slå till nu!