Badrumshyllor

Gör badrummet till en oas för ditt välmående med Relaxdays’ badrumshyllor

Badrumshyllor hjälper dig att skapa ordning och översiktlighet i ditt badrum. Här hittar tillbehör och accessoarer för den dagliga rutinen sin plats. Dessutom sörjer badrumshyllor för en hemtrevlig känsla och kan användas för att dekorera ditt hem. Hos Relaxdays hittar du ett stort sortiment av olika hyllor för varje smak.

Prenumerera på nyhetsbrevet nu och få 10 % rabatt

Badrumshyllor i praktiska och snygga modeller

Hårborstar, schampo, badrockar, krämer eller handdukar – allt borde helst förvaras direkt i badrummet. Då är det idealt att ha en badrumshylla. Relaxdays‘ hyllor är inte bara praktiska och rymliga, utan även mycket estetiska blickfång. Hos oss hittar du precis den hyllan som passar din inredningsstil. Vi har både fristående och hängande modeller. Dessutom kan du välja mellan olika material som fogar in sig perfekt i din stil: långlivad bambu eller valnöt ger ditt badrum ett naturligt utseende. Med vita trähyllor får du en behaglig vintage- eller skandinavisk look. Våra badrumshyllor i metall är moderna och eleganta. Klicka dig genom våra produkter och unna dig ett nytt blickfång för ditt badrum.

Få mer förvaringsutrymme i små badrum

I badrummet får man ofta nöja sig med att utrymmet är knappt, speciellt i hyreslägenheter: allt är trångt och begränsat. Utöver duschen, toaletten, handfatet och tvättmaskinen återstår det ytterst lite plats för annan inredning. Speciellt förvaringsutrymme måste man då skära ner på och tillbehör såväl som handdukar måste förvaras i ett annat rum. Med Relaxdays’ badrumshyllor kan du undgå detta! Hos oss hittar du praktiska hyllor som lämpar sig särskilt väl för små badrum. De är smala och tar därmed lite plats. Badrumshyllorna utnyttjar istället utrymmet i höjden och berikar ditt badrum med praktiska fack och avlastningsytor. På så sätt hittar tvättmedel, smink och till och med dekorationer en plats även i små badrum. Utforska vårt stora sortiment nu och upptäck den perfekta badrumshyllan!

Handla badrumshyllor nu hos Relaxdays

Hitta badrumshyllan som passar just dig bland vårt stora sortiment av fuktresistenta hyllor. Oavsett färg, mått och stil – vi har den rätta hyllan för dig. Beställ nu!