Badrumshyllor

Badrumshyllor för ett mysigare badrum

Badrumshyllor hjälper dig att skapa ordning och reda i badrummet. Här kan du placera saker som hör den dagliga rutinen till. Men badrumshyllor gör det också ombonat i badrummet och kan även användas för dekorativa ändamål. I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av olika hyllor för varje smak. Välj din favorit nu!

Sida
  1. Vägghylla med 5 fack
    Så lågt som
    (1)
Sida

Badrumshyllor i praktiska och snygga modeller

Hårborstar, schampo, badrockar, krämer och handdukar – allt detta borde helst förvaras direkt i badrummet. Då är en badrumshylla perfekt. Relaxdays hyllor är inte bara praktiska och rymliga, utan har även en tilltalande design. Hos oss hittar du hyllor som passar just din inredningsstil. Vi har både fristående och hängande modeller. Dessutom kan du välja mellan olika material som smälter in snyggt i din befintliga inredning. Långlivad bambu eller valnöt ger ditt badrum ett naturligt utseende. Med vita trähyllor får du en behaglig vintagekänsla eller skandinavisk look. Är du istället ute efter ett modernt och elegant badrum? Då bör du satsa på våra hyllor i metall. Spana in våra produkter nu och välj den hylla som passar just din smak.

Mer förvaringsutrymme i små badrum

I badrummet får man ofta nöja sig med att utrymmet är knappt, särskilt i hyreslägenheter: allt är trångt och begränsat. Med dusch, toalett, handfat och tvättmaskin finns det inte mycket plats över för annan inredning. Extra förvaringsutrymme måste man då skära ner på och tillbehör och handdukar får förvaras i ett annat rum. Med Relaxdays badrumshyllor slipper du detta! Hos oss hittar du praktiska hyllor som lämpar sig särskilt väl för små badrum. De är smala och tar därför bara liten plats på golvet. Istället utnyttjar de utrymmet i höjden och berikar ditt badrum med praktiska fack och avlastningsytor. På så sätt får tvättmedel, smink och till och med prydnadsföremål plats även i små badrum. Utforska vårt stora sortiment nu och hitta den perfekta badrumshyllan för ditt badrum!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt