Handdukshängare

Handdukshängare som funktionellt blickfång i badrummet

Med våra handdukshängare kan du skapa ett funktionellt blickfång i badrummet. De är estetiskt tilltalande, oavsett om du föredrar den naturliga stilen i bambu eller den eleganta stilen i rostfritt stål. Dessutom torkar handdukarna extra snabbt på våra hängare eftersom de alla har en luftig design. Vi har ett stort utbud av fristående, svängbara och hopfällbara handdukshängare i olika former och stilar. Dessutom har vi självhäftande krokar som är lätta att sätta upp på väggen. Praktiskt, eller hur?

Sida
Sida

Handdukshängare och handdukskrokar i modern design – även utan krånglig borrning!

En stor fördel med våra handduksställ är att de är ytterst lätta att montera. Handdukshållarna levereras i delar, inklusive monteringsmaterial och verktyg för en snabb och enkel montering utan borrning. Handdukshållarna som ej kräver borrning kan därför börja användas bara inom några få minuter. Våra hängande handdukstork kan du smidigt sätta upp på varje dörr – även detta utan att behöva borra fula hål. Till och med handdukskrokarna som du hittar i vår nätbutik klarar sig utan skruvdragare eftersom alla våra modeller är självhäftande och är lika enkla att sätta upp som att ta bort. Nu återstår bara det att välja den passande designen och du kan snart välkomna din nya handdukshållare i ditt badrum!

Stilfulla handdukstorkar för ditt badrum

Relaxdays‘ handduksställ i rostfritt stål tillverkas i hög kvalité och övertygar med deras eleganta design. I vår nätbutik kan du hitta ett stort sortiment av fristående handdukshållare i rostfritt stål i tre härliga färger: svart, koppar eller silver. Utöver det finns det även fantastiska modeller i svart eller förkromad järn.
Om du har fått nog av plast och syntetiska material kommer du att gilla Relaxdays’ handduksställ i bambu. Även du som uppskattar trä kommer att värdesätta den varma, lugna atmosfär som sprids av detta härliga material. I vår nätbutik hittar du ett brett urval av olika hållare som tillverkats i miljövänlig bambu. Deras högklassiga och naturliga utseende avrundar ditt badrums helhetsbild och sprider en skön stämning.

Handdukskrokar från Relaxdays – avskalad eller elegant

Hos oss hittar du även handdukskrokar som passar just din stil och smak eftersom vi hos Relaxdays erbjuder ett stort sortiment av olika krokar både i plast, bambu och rostfritt stål. Om du letar efter en enkel och diskret lösning kan våra vita plastkrokar vara rätt eftersom de integrerar sig väl, särskilt på vita kakel. En modern stil följer du bäst med våra stilfulla, transparenta modellerna, med våra självhäftande förkromade krokar eller krokarna i rostfritt stål. Handdukskrokarna i naturlig bambu sprider värme och behaglighet och tilltalar med sin trälook. Du kan alltså även kombinera passande krokar och handdukstorkar när du handlar hos oss och skapa ett harmoniskt helhetsintryck i ditt badrum.

Kreativa användningsområden för våra handdukshållarna

Våra handduksställ och självhäftande krokar har många fler fördelar än att de möjliggör en snabb torkning av dina handdukar i badrummet. De kan med fördel även användas i köket var du till exempel kan hänga hållarna på en låda och sätta upp några krokar på kaklen. Nu kan du använda våra handdukshållare och -krokar för att hålla kökshanddukarna torra och fräscha och ge dem sin egen plats i ditt kök. En annan idé är att använda handduksställen som klädställningar i ditt sovrum. Med våra praktiska klädstolar får du en möjlighet att ordentligt förvara dina kläder och skor för morgondagen. Upptäck ännu fler av de mångsidiga funktionerna som du får med Relaxdays’ handdukshållare!

Hitta den ideala handdukshållaren hos Relaxdays nu

Våra handdukstorkar lämpar sig för många olika syften och snyggar dessutom till ditt hem. Utrusta badrummet, köket eller till och med sovrummet med de smarta lösningarna från Relaxdays för att förvara inte bara handdukar men även kläder och annat som ska finnas nära till hands. Du letar efter en passande möjlighet för att torka din tvätt? Ta dig då gärna en titt på vår kategori tvätta & torka. Handla nu hos Relaxdays!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt