Badrumstillbehör

Vackra och praktiska badrumstillbehör

För de flesta av oss börjar dagen i badrummet. Det är här vi vårdar kroppen och håret och snyggar till oss för att sedan kunna gå till jobbet eller skolan. Hos oss finner du praktiska och vackra badrumstillbehör som underlättar din dagliga rutin. Spana in vårt badrusmssortiment i olika färger och former och välj de tillbehör som passar just ditt hem.

 1. Så lågt som
 2. Så lågt som
 3. -17 %
  RRP 351,90 kr 292,90 kr
 4. Bänk för badrum i bambu
  Så lågt som
 5. Så lågt som
 6. Tvålkopp i bambu
  Så lågt som
 7. Så lågt som
 8. Endast 2 kvar
 9. Så lågt som
 10. Så lågt som
 11. Tvålpump i rostfritt stål
  Så lågt som
 12. Endast 8 kvar
 13. Euro-dispenser 1000 ml
  Så lågt som
 14. Så lågt som
Sida

Den perfekta lösningen för ett städat badrum

Den dagliga kroppsvården sker i olika faser och steg: borsta tänderna, tvätta händerna, vårda ansiktet och håret. För alla dessa små, dagliga rutiner behöver man några hjälpmedel. Hos Relaxdays hittar du ett stort sortiment av olika tillbehör för badrummet som både underlättar de dagliga rutinerna och skapar ordning i badrummet. Hårborstar, näshårstrimmrar, tandtrådsbyglar och tandpetare vårdar ditt yttre. Fler tillbehör såsom bomullspads, tvål eller bomullstops kan du enkelt organisera och förvara med våra badrumsaccessoarer. Hos oss hittar du också lådor för ansiktsservetter eller tabletter. För tvål, bomullspads och -tops har vi smarta lösningar med, såsom praktiska dispenser och skålar. Hitta den perfekta förvaringen för dina saker och tillbehör nu och säg hej då till kaoset i badrummet.

Badaccessoarer för varje inredningsstil

Varje badrum är unik. Somliga gillar det coolt och modernt, somliga föredrar varma färger eller materialer som trä. Även industrial- eller vintage-stilen återfinns i somliga badrum. Hos Relaxdays hittar du precis de rätta accessoarerna för ditt badrum och din smak. Våra tvålkoppar och -fat hittar du till exempel i antik stil av gjutjärn i olika färger såsom nobelt silver, brons eller vit. Tvålfaten i bambu däremot passar mycket väl i en mer naturlig inredning. Även Relaxdays‘ tvålpumpar passar till varje badrum. De automatiska modellerna är särskilt moderna, såväl som våra modeller i rostfritt stål. För en gnutta lyx och originalitet rekommenderar vi vår tvålpump i konstgjord sten. Om du hellre vill köpa allt-i-ett har vi praktiska badrumsset som består av tandborstmugg och – hållare, tvålpump och -kopp. Klicka dig genom vårt sortiment nu och inred ditt badrum helt enligt dina egna föreställningar och önskemål.
Oavsett om du letar efter en smink- eller rakspegel, efter en näshårstrimmer eller efter stilfulla tvålkoppar – du hittar det du letar här. Upptäck passande set eller enstaka artiklar för ditt badrum och köpa hem nytt och spännande tillbehör.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.