Vardagsrum

Mysdags – ditt vardagsrum i passande stil

För de flesta är vardagsrummet hemmets centrum. Det är här man tillbringar sköna, gemensamma stunder med vänner och familj. Därför vill man gärna skapa en lite extra mysig stämning här som får alla att trivas. Men atmosfären ska ofta även vara lite modern och smakfull, vilket gör det svårt ibland att hitta rätt inredningsstil.
Gillar du minimalistiska designer, diskreta färger såsom svart, grå eller beige såväl som accenter i rostfritt stål, högglans eller glas är den moderna stilen rätt för dig. Du tycker kombinationen av ljust trä och vit är bara bedårande? Då är det uppenbarligen den skandinaviska inredningsstilen som faller dig i smaken. Eller kan det vara så att du älskar den klassiska loft- eller fabrikshall-atmosfären? I så fall borde du ta dig en titt på vardagsrumsmöbler i Industrial-stilen som utmärker sig framför allt av mörkt trä, Vintage sittmöbler, metall såväl som många hörn och kanter.
Lika individuell som din smak är vårt sortiment av möbler och accessoarer för ditt vardagsrum. Du kan upptäcka sideboards, tv-möbler, fåtöljer, soffbord och hyllor i många designer. Oavsett om Industrial, guldfärgad, glas, tilltalande trädesign i bambu eller skandinaviska accenter – du kommer definitivt hitta rätt hos Relaxdays!

Skapa highlights och blickfång – hur gör man?

Många vardagsrum domineras av stora, sköna soffor, mediamöbler och tv-apparater för spännande filmkvällar. Men hur kan du sätta stilfulla accenter för att göra din lilla oas för avkoppling till ett snyggt blickfång? Vi har förberedd några storslagna idéer för dig.
Fåtöljer kan användas med fördel för att uppvärdera även enkla rum eftersom de sörjer för ett mysigt helhetsintryck och kommer att erbjuda dig en plats för lugn och ro. Våra loungestolar i vintage- eller retrodesign tar med dig på en tidsresa och låter sig dessutom kombineras med många olika inredningsstilar. Eller så skapar du ditt egna lilla läshörna med en gosig fåtölj, en dekorativ bokhylla och ett kompakt sidobord som alla finns i vårt sortiment.
Alla de som har tur och har en kamin hemma, kan göra den till vardagsrummets estetiska centrum. Kaminen i sig skapar redan en enastående atmosfär i rummet. Men adekvat kaminskötsel är också viktig. I vår nätbutik hittar du ett brett sortiment av kamintillbehör för varje smak. Våra sopset, eldställ och vedkorgar är inte bara praktiska och av hög kvalité, deras tilltalande designer snyggar även till din kamin. Med våra vedväskor och vedvagnar slipper du dessutom äntligen att släpa på veden!
Soffbordet är ofta en uppskattad avlastningsyta för både fjärrkontrollen, godiset och dryckerna. Men även denna kan vara ett blickfång i ditt vardagsrum, speciellt eftersom den oftast redan bokstavligen står i centrum. Hos Relaxdays kan du upptäcka eleganta soff- och sidobord i många olika designer och storlekar. Speciellt imponerande är till exempel våra soffbord i mangoträ eller sidobord i marmordesign. Våra ytsmarta sidobord-set och satsbord är både praktiska och mångsidiga särskilt för små vardagsrum som bara ibland behöver mer utrymme för mat och dryck. Snygga till ditt vardagsrum nu med dekorativa inredningar från Relaxdays!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.