Kamin

Upptäck allt för din kamin hos Relaxdays

En kamin i hemmet är inte bara visuellt tilltalande men sprider även mysig värme i hela lägenheten. Här hittar du passande tillbehör och eldställ för den rätta användningen och den perfekta skötseln av din kamin. Utforska vårt stora sortiment och hitta de perfekta produkterna för din stil.
per sida
per sida

Prenumerera på nyhetsbrevet nu och få 10 % rabatt

Vedtransport gjort enkelt

För att det ska flämta ordentligt i kaminen och för att den sprakande elden ska sörja för mysig värme krävs det naturligtvis ved. Oavsett om du hugger din ved själv i skogen, får det levererat hem eller använder briketter – på något vis måste veden komma sig från där du förvarar det till vardagsrummet, matsalen eller din inglasade balkong. För att transporten ska vara så enkel som möjlig och för att den inte ska sluta med ett spår av små bitar längs hela vägen kan du med fördel använda dig av en vedvagn, pelletshink eller vedväska. Med en praktisk vedvagn blir vedtransporten speciellt smidig. Dessutom kan du använda den samtidigt som vedförvaring i hemmet. Även med våra vedväskor och -korgar blir det att bära ved mycket enklare. Våra stiliga väskor i filt ägnar sig också som förvaring för veden inomhus. Gör det enkelt för dig själv och hitta den passande vagnen, den perfekta väskan eller den rätta korgen för ditt hem nu.

Rengör kaminen med stil

En kamin sörjer inte bara för behaglig värme och trevlig stämning men medför förstås även smuts och behöver därför rengöras regelbundet. Hos Relaxdays hittar du därför olika eldställ som passar precis din stil och dina behov. Med set av borstar, skyfflar och krokar blir det snabbt och enkelt att rengöra din kamin. I praktiska set om tre till sex delar hittar du precis det du behöver för din kamin. När de inte används förblir kaminredskapen ändå värdefulla som snygga blickfång i deras originella ställ. Du letar enbart efter en skyffel eller en askhink? Inga problem! Du hittar även individuella produkter hos Relaxdays. Upptäck de perfekta kaminredskapen för din inredningsstil oavsett om du föredrar en modern, klassisk eller vintagedesign.

Handla det perfekta kamintillbehöret nu hos Relaxdays

Oavsett om du behöver praktiska transportredskap, nyttiga eldställ eller bara en dekorativ vedhylla – hos oss har du hittat rätt. Utforska vårt stora sortiment av olika kamintillbehör och gör eldstaden till din favoritplats i din lägenhet.