Kamin

Upptäck allt för din kamin hos Relaxdays

En kamin är inte bara fin att se på utan sprider även mysig värme i hela hemmet. Här hittar du passande tillbehör för att använda och sköta din kamin på rätt sätt. Utforska vårt stora sortiment och hitta de perfekta produkterna för ditt hem.
 1. 758,90 kr
 2. 583,90 kr
 3. Så lågt som
 4. Vedkorg i svart
  Så lågt som
 5. 467,90 kr
 6. Så lågt som
 7. Så lågt som
 8. 525,90 kr
 9. Vedkorg i svart
  Så lågt som
 10. Vedkorg i rostfritt stål
  Så lågt som
 11. Vedställ av stål
  Så lågt som
 12. Sopset i stål
  Så lågt som
 13. Så lågt som
 14. Så lågt som
 15. Så lågt som
Sida

Transportera veden lekande lätt

För att det ska brinna ordentligt i kaminen och för att den sprakande elden ska ge mysig värme krävs det naturligtvis ved. Oavsett om du hugger din ved själv i skogen eller får den levererad hem till dörren så måste den på något sätt komma från vedstapeln till vardagsrummet, matsalen eller din inglasade balkong. För att transporten ska vara så enkel som möjlig och inte lämna spår av flisor efter sig kan du med fördel använda dig av en vedvagn, pelletshink eller vedväska. Med en praktisk vedvagn blir vedtransporten särskilt smidig. Dessutom kan du samtidigt använda den som vedförvaring i hemmet. Även med våra vedväskor och vedkorgar blir det mycket enklare att bära ved. Våra stiliga väskor i filt ägnar sig också som förvaring för veden inomhus. Gör det enkelt för dig själv och hitta den passande vagnen, den perfekta väskan eller den rätta korgen för ditt hem nu.

Rengör kaminen med stil

En kamin sörjer inte bara för behaglig värme och trevlig stämning men medför förstås även smuts och behöver därför rengöras regelbundet. Hos Relaxdays hittar du därför olika eldställ som passar precis din stil och dina behov. Med set av borstar, skyfflar och krokar blir det snabbt och enkelt att rengöra din kamin. I praktiska set om tre till sex delar hittar du precis det du behöver för din kamin. När de inte används förblir kaminredskapen ändå värdefulla som snygga blickfång i deras originella ställ. Du letar enbart efter en skyffel eller en askhink? Inga problem! Du hittar även individuella produkter hos Relaxdays. Upptäck de perfekta kaminredskapen för din inredningsstil oavsett om du föredrar en modern, klassisk eller vintagedesign.

Handla det perfekta kamintillbehöret hos Relaxdays

Oavsett om du behöver praktiska transportredskap, nyttiga eldställ eller bara en dekorativ vedhylla – hos oss har du hittat rätt. Utforska vårt stora sortiment av olika kamintillbehör och gör eldstaden till din favoritplats i din lägenhet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.