Hyllor

Relaxdays‘ hyllor för ditt vardagsrum

Hyllor finns överallt. De är mångsidiga, hjälper oss att utnyttja ytan som finns så effektivt som möjligt och erbjuder mycket förvaringsutrymme. Även hos Relaxdays kan du upptäcka många förträffliga hyllor, särskilt för ditt vardagsrum. Släppa loss din kreativitet och piffa upp ditt mysrum med våra hyllor i högklassiga material och tilltalande designer. Oavsett om du är en bokmal eller en passionerad samlare – i vår nätbutik hittar du det du letar efter!
Sida
Sida

Vilken hylla är rätt för dig?

Vår ambition är att tillhandahålla den perfekta produkten för varje kund, varför vi sätter pris på en stor mångfald i vårt sortiment. Med tanke på alla dessa olika möjligheter står du som kund fort i valet och kvalet. Därför borde du börja med att fundera på vilken typ av hylla som överhuvudtaget kommer i fråga för den tillgängliga ytan i ditt vardagsrum. Hos oss hittar du bokhyllor, snurrhyllor, hängande hyllor, klaffhyllor, steghyllor, hyllor med hjul, fristående hyllor, stapelbara hyllor, modulhyllor och vägghyllor. Det beror alltså på om du vill ställa hyllan mot en vägg, hänga upp den eller använda den som rumsavdelare. Baserad på det kan du redan träffa ett första urval. Sedan spelar även materialet en stor roll när du ska välja rätt hylla för ditt hem. Vad passar bäst din inredningsstil? Kanske en kombination av metall och trä som speglar din moderna inredning eller hellre en bokhylla i bara trä för den klassiska stilen? I vårt stora utbud av material finns det passande för varje smak. Hos Relaxdays finns det:

  • bambu
  • metall
  • valnöt
  • glas
  • plast
  • akryl

Din hylla som multifunktionell möbel för varje syfte

En egen bibliotek där böckerna staplas till taket är varje bokmals dröm. Drömmen om den egna läshörnan fullspäckad med dina favoritböcker kan nu bli verklighet med våra bokhyllor i olika designer. Men Relaxdays’ hyllor är även mer än det. Använd våra fristående hyllor som snygga rumsavdelare eller bruk vägghyllor och steghyllor för att skaffa plats åt dina mest älskade dekorationer och minnessaker. Ge foton av familjen eller souvenirer från vänner ett värdigt hem i din nya hylla. Skapa kontraster mellan hyllans material och sakerna du placerar i den för att fånga blicken. Tänk alltid på att mindre är mer och att du inte borde belamra din hylla. Snurrhyllor och bokhyllor är också mycket lämpade för att förvara viktiga dokument och mappar, eftersom även dessa finns i varje hushåll. Här kan du skapa ytterligare ordning och reda i din hylla med våra förvaringskorgar och -lådor där du kan lagra dina dokument. Den som gillar ännu mer flexibilitet kommer att uppskatta våra modulhyllor. Dessa kan utökas allt efter behov och de kompakta facken är ideala för att lägga undan allt från kläder och dokument till hushållsprodukter. Sortera ditt hem på nytt med Relaxdays’ hyllor!

Handla bokhyllor, modulhyllor & mer hos Relaxdays nu

Utforska Relaxdays‘ nätbutik nu och inreda ditt hem med härliga nya hyllor. Vare sig rustik eller högmodern, för boksamlingar eller älskade dekorationer – våra hyllor piffar upp ditt vardagsrum. Men de kan inte bara användas som praktiska möbler med mångsidiga funktioner i vardagsrummet. Upptäck även våra smakfulla krydd- och kökshyllor, nyttiga badrumshyllor eller kraftiga hyllor för tung last för din hemmaverkstad. Handla nu!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt