Talgbollshållare

Talgbollshållare för små gulliga gäster i din trädgård

Du älskar att få regelbundet besök av vilda fåglar i din trädgård? Då borde du utrusta dig med Relaxdays talgbollshållare. De hjälper dig att mata de små fåglarna tillförlitligt och artriktigt och ser dessutom snygga ut. Upptäck våra fågelmatare nu!

Fördelarna med en talgbollshållare

De tilltalande talgbollshållare från Relaxdays gör det möjligt att mata mesar och andra små fåglar på ett miljövänligt sätt. Våra stilfulla lösningar i järn och plast i snyggt grön förhindrar onödigt skräp eftersom de kan användas om och om igen, till skillnad från plastnäten. Med Relaxdays’ hållare undviker man dessutom risken att fåglarna skadar sig eller trasslar in sig i dessa nät. En annan fördel är att större fåglar inte kan snatta hela bollar när de sitter i en av våra hållare. De rymmer upp till 4 bollar eller så fyller du dem med lösa frön eller annat foder. Hållarnas storlek gör att du inte behöver fylla på med foder hela tiden och att de små gästerna har tillräckligt med mat under en längre period. Ornitologer rekommenderar allt oftare att fåglar matas hela året runt så att du gärna kan hitta ett ställe i din trädgård eller på balkongen där talgbollshållarna får hänga och bjuda på mat genom alla årstider.

Beställ matare för fåglar hos Relaxdays

Bjuda små fåglar i trädgården på goda läckerbitar och få glädje av att kunna observera dina små gulliga besökare. Om du letar efter fler matare och holkar för fåglar och andra vilda djur ta dig gärna en titt på våra fågelholkar, ekorrmatare, igelkottsbon eller insektshotell. Handla i vår nätbutik nu och njut av fri frakt och mycket snabba leveranser!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt