Pynt & tillbehör

En fest alla kommer att minnas

För en lyckad fest behövs det musik, god stämning och smarriga tilltugg. Och så det passande pyntet, förstås. Hos Relaxdays hittar du allt för den perfekta festen: från discokulor och Glow Sticks till glittrande festgardiner kan du beställa det du behöver bekvämt på nätet. Sedan är det fritt fram för nästa fantastiska fest!

 1. Pirater med guldmynt
  Så lågt som
 2. Wiggle Eyes 1000 bitar
  Så lågt som
 3. XL Giant Loop
  Så lågt som
 4. Så lågt som
 5. 326,90 kr
 6. -33 %
  UVP 351,90 kr 233,90 kr
 7. Så lågt som
 8. Popcornbägare 48 st.
  Så lågt som
 9. Så lågt som
 10. LED-skumstav med 6 effekter
  Så lågt som
 11. Sista chansen
 12. Så lågt som
 13. Popcornpåsar, 48 st
  Så lågt som
Sida

Den ultimata partydekorationen hos Relaxdays

Oavsett om det är barnkalas, bröllop eller bara sådär emellanåt för att fira livet – en fest utan tillbörlig dekoration är rätt och slätt ingen bra fest! Du letar efter något extra festligt? Alla ska prata om din fest i flera dagar efteråt? Du vill ta de bästa foton någonsin? Då har du hittat rätt hos oss! Hos Relaxdays hittar du festliga dekorationer som kommer att imponera på dina gäster. Med våra LED armband, Glow Sticks, stavlampor och ljusstavar sörjer du för en fantastisk atmosfär och hänförande belysning. Med discokulor, festgardiner och folieballonger ger du din fest det lilla extra. Här hittar du helt enkelt allt för en riktig bra fest som alla kommer att minnas!

Enastående festdekorationer för alla teman

Varje fest är unik. Men en temafest är alltid lite extra speciell. Möjligheterna är många när det gäller val av tema och kan vara allt från filmklassiker och färger till länder och fantasiteman. När du planerar en temafest behöver du både lite kreativitet, påhittighet och organisation. Kläderna, lokalen, maten och framför allt även dekorationen måste anpassas perfekt till temat. Hos Relaxdays hittar du inte bara passande maskeradtillbehör, utan även den perfekta dekorationen för alla teman. Dekorationsinsatsen är betydligt större jämfört med en vanlig fest. Därför borde du ta itu med det i god tid. Utforska våra festdekorationer nu och upptäck både folieballonger, filmrekvisita, jätterosetter, uppblåsbara palmer och fotobåsrekvisita för en riktig lyckad fest.

Handla Relaxdays‘ festdekorationer nu

Den nästa festen stundar men du har fortfarande inte hittat de perfekta dekorationerna? Klicka dig genom Relaxdays‘ stora sortiment av dekorationsartiklar och beställ allt bekvämt på nätet för att fira den ultimata festen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.