Serveringsvagnar

Ideala ordningshjälpare för köket

Ibland är det helt enkelt inte tillräckligt med plats i köket: bänkskivan är full, skåp och hyllor späckade och utrymme för fler möbler är det ont om. Relaxdays‘ stilfulla köksvagnar är då den perfekta lösningen. De olika hyllorna erbjuder mycket förvaringsutrymme och hjulen gör det möjligt att flytta på möbeln flexibelt efter behov. Klicka dig genom vårt stora sortiment nu och hitta den passande vagnen för ditt hem.

Hyllor på hjul – multifunktionella köksvagnar från Relaxdays

Problemet med för lite plats finns inte bara i köket där man tillagar maten. Även vid matbordet när de olika rätter och drycker ska serveras är det ofta ont om plats. Här kan en praktisk köksvagn vara den perfekta lösningen: med hyllan på hjul behöver du inte gå fram och tillbaka mellan köket och matbordet. På de nyttiga avlastningsytorna kan du transportera både kryddor, drycker och sidorätter och ha dem nära till hands. Serverar du till exempel en ugnsbakad rätt såsom en god gratäng kan du också med fördel använda dig av en serveringsvagn för att undvika att du bränner dig. Även efter måltiden blir det lättare med en köksvagn som hjälper dig att fort och smidigt duka av. Minska stressen, njut av trevliga, avspända kvällar med dina gäster och var en proffsig värd med Relaxdays’ serveringsvagnar. Hitta den passande vagnen för din nästa middagsfest eller frukost på balkongen här.

Estetiska serveringsvagnar för varje inredningsstil

Med alla dens nyttiga aspekter får man inte glömma köksvagnens andra fördelar: en serveringsvagn kan bli ett riktigt blickfång och trendigt tillägg i ditt hem! Hos Relaxdays hittar du därför diverse vagnar för olika inredningsstilar. Upptäck till exempel serveringsvagnar i naturlig design i bambu eller valnöt. Hos dig dominerar kyliga färger och du gillar den moderna stilen? Då kan våra köksvagnar i glas eller förkromat stål vara det du letar efter. Relaxdays erbjuder dig även köksvagnar i industrialstilen. Utöver de olika stilarna och designer kan du välja bland olika modeller: det finns både enkla köksvagnar med tre hyllplan eller mer komplexa modeller med korgar, flaskhyllor eller glashållare. Klicka dig genom vårt stora sortiment nu och hitta den perfekta serveringsvagnen för ditt hem.

Handla serveringsvagn hos Relaxdays nu

Beställ din serveringsvagn bekvämt på nätet hos Relaxdays och se fram emot att få din nya favoritmöbel redan i övermorgon. Hos oss finns det den passande produkten för varje smak. Upptäck även fler möbler och accessoarer för ditt kök och vardagsrum.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt