Kök

 1. Sängbricka bambu
  Så lågt som
 2. Så lågt som
 3. Så lågt som
 4. Så lågt som
 5. Så lågt som
 6. Så lågt som
 7. Så lågt som
 8. Bokställ i bambu
  Så lågt som
 9. Så lågt som
 10. Så lågt som
 11. Överkokningsskydd silikon
  Så lågt som
Sida

Kökstillbehör för fina stunder i köket

För dig är matlagning inget nödvändigt ont utan ett fint tillfälle att pröva något nytt tillsammans med vänner och familj? Varför inte uppgradera din köksutrustning med nyttiga tillbehör så att det blir ännu roligare? I Relaxdays nätbutik finner du matlagnings- och baktillbehör för varje tillfälle. Vi är noga med att använda material av hög kvalitet som stål eller järn, men du hittar även trendiga kökstillbehör av miljövänlig bambu eller modern skiffer i vårt sortiment. Har du redan testat att laga hemgjord pasta? Med våra kavlar, pastastativ, pastaset och formare kan du använda din kreativitet för spännande pastaexperiment. Eller är du mer sugen på sötsaker och älskar att baka? Inga problem! I vårt sortiment hittar du allt för enastående tårt-, muffins-, eller kakkreationer som pepparkaksformar, bakpenselset, muffinsformar och springformar.

Köksredskap som du inte kan vara utan

En basutrustning av grytor, stekpannor, bestick och tallrikar finns säkert i de flesta kök, liksom skärbrädor och knivar. Men sedan förvirras många av mångfalden av köksredskap. Vilka redskap behövs verkligen i köket och vilka spar värdefull tid? Durkslag är ett måste för att hälla av pastan eller skölja sallad, frukt och grönsaker. Locköppnare, körsbärsurkärnare och pizzaskärare är också bra att ha. I kategorin Skärare & mortlar hittar du verktyg som gör det busenkelt att förbereda frukt, kryddor eller pizza för matlagningen eller serveringen. Känner du till vår mangoskärare? Testa den, den hjälper dig att betvinga även den mest envisa mangon. I ett kök med omfattande utrustning är det förstås viktigt med struktur. Skapa överblick i köket med våra behållare i glas, bambu eller andra dekorativa material. Våra funktionella skåp, hyllor och kryddkaruseller är också till hjälp. När du är färdig med arbetet serverar du din mat och dryck på serveringsfat och i glas av hög kvalitet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.