Kök

Sida
per sida
  1. 250,90 kr
  2. Så lågt som 220,90 kr
  3. Så lågt som 270,90 kr
  4. 350,90 kr
  5. Så lågt som 1 101,90 kr
  6. Så lågt som 350,90 kr
  7. Så lågt som 250,90 kr
  8. Så lågt som 380,90 kr
  9. 350,90 kr
Sida
per sida

Prenumerera på nyhetsbrevet nu och få 10 % rabatt

Kökstillbehör från Relaxdays för kulinariska upplevelser

Den perfekta köksutrustningen för gourmeter och hobbykockar! För dig är matlagning inget nödvändigt ont i vardagen utan ett tillfälle att pröva något nytt tillsammans med vänner och familj och tillbringa sköna stunder? Då bjuder vi in dig att uppgradera din köksinredning med nyttiga hjälpare och dekorativa köksaccessoarer. I Relaxdays‘ nätbutik kan du upptäcka praktiska lösningar för att organisera ditt kök och skafferi, såväl som många olika matlagnings- och bakningstillbehör för varje tillfälle. Vi är noga med att använda material av hög kvalité såsom stål eller järn, men du hittar även trendigt kökstillbehör i miljövänlig bambu eller modern skiffer i vårt sortiment.
Har du redan prövat att laga hemgjord pasta? Med våra kavlar, pastastativ, pastaset och formare för degknyten är det fritt fram för din kreativitet och du är redo för spännande pastaexperiment. Du är mer sugen på sötsaker och älskar att baka? Inga problem! I vårt sortiment hittar du allt som gläder ditt lilla sockerhjärta, för enastående tårt-, muffins-, eller kakkreationer. Utrusta dig med pepparkaksformar, bakpenselset, muffinsformar eller springformar.

Vilka är oumbärliga redskaper i köket?

En basutrustning av grytor, stekpannor, bestick och tallrikar finns säkert i de flesta köken. Även skärbrädor och knivar är svåra att glömma bort när man har precis flyttat in eller planerar nya matlagnings- och bakningsprojekt. Men sedan förvirras många på grund av mångfalden av köksredskap. Vilket tillbehör är oumbärligt på riktigt och besparar värdefull tid?
Våra praktiska kökshjälpare underlättar matlagningen och bakningen. Durkslag för kastruller är bra att ha för att sila av pasta eller för att skölja sallad, frukt och grönsaker. Locköppnare, körsbärsurkärnare och pizzahjul är också nyttiga hjälpare för de dagliga sysslorna i köket. I kategorin skära & hacka hittar du dessutom ytterligare verktyg som gör det busenkelt att förbereda frukt, örter, eller pizza för matlagningen eller serveringen. Känner du till vår mangoskärare? Testa den, den hjälper dig att betvinga även den mest envisa mangon.
Det är självklart viktigt att hålla ordning och reda i ett kök med omfattande utrustning. För att du ska ha allt nära till hands och behålla överblicken behövs det smarta förvaringslösningar. Ta hjälp av våra mångsidiga matförvaringsbehållare i glas, bambu eller andra dekorativa material. Funktionella skåp och hyllor såväl som kryddkaruseller hjälper dig också att få till ett ordentligt och tilltalande kök. Efter matlagningen kan du anrätta dina favoriträtter, förrätter och drinkar på serveringsfat och i glas av hög kvalité. Sätt igång nu med Relaxdays för nya äventyr i köket!