Ramar

Snygga ramar från Relaxdays

Sätt pricken över i:et med Relaxdays‘ härliga ramar för tavlor och foton som avrundar din inredning. På så sätt kan du föreviga livets mest underbara och unika ögonblick och ge dem en hedersplats i ditt hem. Hos oss hittar du de passande ramarna för varje inredningsstil: oavsett om i vit, svart eller trä. Klicka dig genom vårt sortiment nu.

 1. Så lågt som
 2. Så lågt som
 3. Så lågt som
 4. Collageram bildram
  Så lågt som
 5. Så lågt som
 6. Så lågt som
 7. Collageram Family
  Så lågt som
 8. Så lågt som
  (1)
 9. Collageram Live Love Laugh
  Så lågt som
 10. Hjärtformad collageram
  Så lågt som

Gör rum i ditt hem för dina nära och kära

En vacker semester, ett bröllop eller senaste födelsedagen – när livet är som bäst tar vi gärna fram vår kamera. För att bilderna inte ska stanna kvar och glömmas bort i mobilen, på datorn eller på minneskortet i all evighet, är det en bra idé att snabbt skriva ut dem. Därefter kan de berätta sina historier i fotoalbum eller bli till unika väggdekorationer i snygga ramar. Hos Relaxdays hittar du därför olika stilfulla ramar: den klassiska, avskalade ramen finns i praktiska set om två och i olika storlekar hos oss. Här finns standardfärgerna svart, vit, silver och guld. Känner du för lite mer originalitet? Ta dig då en titt på våra vintageramar eller våra ramar i bambu. Ramarna kan inte bara användas för foton, utan även för teckningar eller tavlor. Utforska vårt sortiment och köp hem din perfekta ram.

Dina skönaste minnen som collage

Du vet inte vad du ska göra med alla dessa fina foton som finns hemma? Vi har en lösning för dig: köp hem Relaxdays’ praktiska collageramar. Här får du plats med tre till 24 av dina snyggaste foton. Collageramarna finns i olika modeller: med lekfulla texter som „Family“ eller „Friends“ kan du sortera ramarna enligt tema. I den prydda hjärtramen finns det plats för älskande och älskade. Du föredrar avskalade former? Inga problem! Våra tidlösa väggcollager finns i svart eller vit och kan hängas upp både våg- och lodrätt. Foton kan enkelt sättas in och bytas ut med hjälp av praktiska klämmor på baksidan. Gestalta ditt egna fotocollage nu och bevara dina skönaste minnen i vackra ramar från Relaxdays. Hos oss hittar du garanterat den passande multiramen för ditt hem!

Handla Relaxdays‘ ramar nu

Upptäck den passande ramen för ditt hem i Relaxdays’ stora sortiment av ramar. Oavsett om du letar efter collager, multiramar eller en väggklocka med integrerad fotoram – hos oss hittar du det du letar efter! Handla nu och ge dina nära och kära en hedersplats även utanför ditt hjärtats gränser.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.