Inredningsaccessoarer

per sida
 1. Så lågt som 250,90 kr
 2. Så lågt som 350,90 kr
 3. Så lågt som 320,90 kr
 4. Så lågt som 300,90 kr
 5. Så lågt som 380,90 kr
 6. Så lågt som 320,90 kr
 7. Så lågt som 650,90 kr
 8. Så lågt som 220,90 kr
 9. Så lågt som 320,90 kr
 10. Så lågt som 300,90 kr
 11. Så lågt som 280,90 kr
per sida

Prenumerera på nyhetsbrevet nu och få 10 % rabatt

Inredningsaccessoarer för ett hem där du trivs

I Relaxdays‘ sortiment hittar du inte bara möbler och praktiska hjälpare för varje rum i ditt hem utan även enastående dekorationer, hemtextilier och dekorationsbelysning. Från julkalendrar till tidningsställ finns det en mångfald av inredningsaccessoarer i vårt sortiment, för varje tillfälle och säsong. Dessa integrerar sig perfekt i varje rum. Men vilken dekoration gör sig bäst på vilken plats i hemmet?
Vardags- och sovrummet ska för det mesta vara mysiga, stämningsfulla och inbjudande. Här rekommenderar vi att du sörjer för en varm atmosfär med framför allt ljusslingor och våra LED-ljus. Det varma ljuset är inte bara vackert, det är även ytterst säkert. Ingen kan bränna sig på de praktiska LED-ljusen och -värmeljusen och även om du lämnar dem obevakade en gång händer det ingen olycka. Utöver det sörjer hemtextilier för en hemmatrevlig stämning och ger rummet ett varmare intryck direkt. Våra mjuka mattor & löpare såväl som våra prydnadskuddar hjälpar dig att göra det riktigt mysigt. Även de trendiga knytkuddarna hittar du bland våra inredningsaccessoarer!
Och när det gäller köket och badrummet? Självklart kan du även här använda dig av textilier och ljus, men det finns även andra möjligheter och artiklar att skapa en ombonad stämning i dessa rum. Snygga till köket med en av våra extravaganta väggklockor eller arrangera dina kära plantor på blomtrappor och blomhyllor. Bordstabletter och bordsdukar är dubbelt bra eftersom de både skyddar bordsskivan från matspill och mot fläckar och avrundar matbordet visuellt. I badrummet kan du använda en av våra nyttiga och dekorativa rak- och sminkspeglar. Skapa ditt egna lilla oas genom att dekorera ditt badrum med en liten zenträdgård, dekorativa vaser eller dekorationer av musslor.

Hur kan du piffa upp ditt hem på bästa möjliga sätt?

Det allra bästa är dekorationer som berättar små historier om dem som bor i hemmet. Skapa ett riktigt hem med personliga dekorationer, till exempel genom att hänga upp fina kort på dig med dina nära och kära. Våra olika ramar förvandlar dina minnen till vacker väggdekoration. Utöver det kan du sörja för en fräsch atmosfär med lite grönt. Använd dig av en av våra diverse produkter för att iscensätta dina plantor på bästa möjliga sätt. Du kan även välja att sätta upp konstblommor i ditt hem. För det första så vissnar de aldrig och för det andra är de bra för miljön för att du inte behöver använda något vatten för att vattna dem.
Få nytt liv i din inredning nu med Relaxdays’ inredningsaccessoarer och sätta pricken över i:et med smakfulla detaljer som avrundar din valda design, oavsett om du föredrar en Industrial-, skandinavisk, eller rustik stil!