Lekhörna

Ett paradis för barn

Med Relaxdays förvandlar du dina små älsklingars rike i ett riktigt lekparadis! Med bollhav, kryptunnel, lektält och pusselmatta blir varje barnrum till en ort för gränslös kreativitet, äventyr och skoj. Här kan dina barn inte bara leka och roa sig utan även upptäcka och lära sig nya saker.

Prenumerera på nyhetsbrevet nu och få 10 % rabatt

Förena lek och lärande i barnrummet

När barn leker är det inte bara roligt utan även ett viktigt sätt att lära sig saker. De flesta leksakerna främjar kreativitet, skicklighet, uthållighet och sörjer även för motion. Med Relaxdays kan du förvandla dina älsklingars rum i en lekplats för både skoj och utveckling. Med våra lekmattor som kan torkas av behöver du inte vara rädd om golvet och kan ge utrymmet åt dina barn att låta fantasin flöda. I vår färgglada kryptunnel får barnen fritt utlopp för sin energi och kan gå på upptäcktsfärd. Medan de små leker med vår pusselmatta får de även lära känna både bokstäver och siffror och kan kombinera dem fritt. Lekmattan med gatumotiv fungerar på ett liknande sätt. Med Relaxdays‘ leksaker för barnrummet lär dina barn känna sin omgivning medan de leker och har skoj. Upptäck det passande tillbehöret för ditt hem nu.

Härliga tält för barn

Det är inte alltid spelväder ute. För att dina små får ha det roligt ändå och kan uppleva många härliga saker kan du nu hämta äventyret hem till dig! Våra barntält låter dina små älsklingar dyka ned i nya, fantastiska omgivningar. Välj bland diverse motiv och designer: från spökslottet, brandkåren och djungeln till riddarborgen, polisstationen och dinosaurielandet – vårt sortiment är jättestort! Tälten låter sig sättas upp och förflyttas smidigt och snabbt med deras pop-up-funktion. När vädret tillåter det igen kan tältet tas med ett tag och flyttas ut. Här kan dina barn leka, bygga gömställen och låta kreativiteten flöda. Hitta det passande tältet för ditt hem!

Allt för dina små

Hos oss hittar du allt du behöver för att inreda barnrummet: från leksaker och lampor till hyllor och sittmöbler. Inred dina små älsklingars rike så mysigt och trevligt som möjligt. Beställ bekvämt på nätet nu hos Relaxdays!