Barnrum

Prenumerera på nyhetsbrevet nu och få 10 % rabatt

Se strålande barnögon i Relaxdays barnrummet

För att skapa det ideala smultronstället för dina små behövs det mer än bara en mysig barnsäng och en garderob. Skapa ett litet paradis med våra produkter där dina barn kan leka och lära. Hos oss hittar du de rätta möblerna, hjälpare och accessoarerna för både bebisar, småbarn och skolbarn så att du kan skapa ett barnrum som är inte bara gulligt med även praktiskt.
Vid våra barnrumsartiklar är vi extra noga när det kommer till säkerheten för att barnen ska kunna utforska världen kring sig på ett säkert sätt. Utöver det älskar vi lekfulla designer och smarta förvaringslösningar. I Relaxdays barnrummet hittar du söta barnhyllor, barnsittmöbler, barnlampor av hög kvalité och nyttigt tillbehör för ditt babyrum. Dessutom kan du skapa den perfekta lekhörnan med våra produkter eller öva på att städa gemensamt med dina barn. Vår barndekoration kan du använda för att sätta snygga accenter.

Barnvänliga ordningssystem som skapar förvaringsutrymme och lär barnen att städa

Tyvärr är det inte lika roligt för de flesta barn att städa som det är att skapa kaos. Som förälder kan man lätt bli förtvivlad över att ordningen i lekparadiset hemma är så kortlivad. Men med smarta förvaringsmetoder och en enkel struktur i barnrummet kan du motivera även de yngsta familjemedlemmarna till att städa.
Relaxdays‘ förvaringslådor ger mycket förvaringsutrymme för leksaker, skrivböcker och pysselsaker. Dessutom skapar deras lekfulla motiv en barnvänlig atmosfär. De är ytterst praktiska eftersom de kan stå både på golvet, i eller på skåp och även i passande barnhyllor. Det blir busenkelt för dina barn att sortera deras gosedjur och leksaker i lådorna och röja undan dem efteråt.
På tal om barnhyllor! I vår nätbutik hittar du inte bara hyllor för förvaringslådor och lekhyllor, men även mångsidiga hyllor som kan byggas om och ut. Det är enkelt att montera dem, du behöver inte ens borra, och imponerar med söta djurmotiv. Alldeles strax har de viktigaste skolsakerna, lekar eller kläder fått ett nytt hem i de små, kompakta facken.
För att hålla garderoben ordentlig och utnyttja utrymmet som finns så effektivt som möjligt hittar du ett jättesortiment av barngalgar. Du hittar dem i förtrollande färger och formar för att göra det att sortera och välja kläder till ett litet äventyr för ditt barn.
Skapa ditt perfekta barnrum nu med Relaxdays!