Balkongmöbler

Balkongmöbler av hög kvalité hos Relaxdays

När de första varma solstrålarna värmer våra längtande ansikten vet vi att det har blivit vår och att det inte dröjer så länge tills det äntligen är sommar igen. Speciellt i storstäderna och i hyreslägenheter är då balkongen en uppskattad liten oas där man njuter av soliga dagar i lugn och ro eller gemensamt med vänner och familj. Med de passande balkongmöblerna kan drömmen om frukosten under blå himmel eller en gemensam varm sommarkväll ute med goda drinkar och kanske till och med grillning snart bli din nya verklighet. Utforska vårt sortiment och se allt det som Relaxdays kan erbjuda dig för din perfekta balkong.

1 Artikel

per sida
  1. Så lågt som 507,90 kr

1 Artikel

per sida

Hur du kan spara ordentligt mycket plats med våra balkongmöbler

Du kan välja bland olika produkter för att inreda och gestalta din balkong. Med stilfulla balkongmöbelset får du möbler som passar perfekt tillsammans och ser snygga ut. Dekorativa sittdynor är visuellt tilltalande och sörjer för att du och dina gäster sitter skönt. Hängbord till balkongen är speciellt praktiska för små balkonger. Våra vädertåliga balkongmöbler är i alla fall alltid tjänliga.
För många människor är en balkong mycket högt upp på prioriteringslistan när de ska välja lägenhet men ofta får man kompromissa vad gäller balkongens storlek. Det verkar ibland omöjligt att hänga upp tvätt på balkongen eller äta frukost ute vid ett bord. Här kan ett hängbord vara lösningen. Våra modeller kan enkelt hängas upp på alla möjliga, tjocka räcken och är dessutom justerbara i höjden. När du inte behöver bordet men behöver ha plats för något annat kan du snabbt och enkelt fälla ner det. Välj mellan ett klassiskt balkongbord i trä eller en modell i plast i rottingdesign med metallstomme. Träbordet understryker en naturlig, mysig atmosfär medan bordet i rottingdesign är mycket modernt och framför allt lättvårdat. Har du mer plats till förfogande kan du gläder dig över vårt balkongmöbelset i antikt bronsdesign. Bordet och stolarna är gjorda i belagd aluminium och ger ditt balkong ett romantiskt utseende. För att sitta varmt och komfortabelt och sätta färgglada accenter erbjuder vi i vår nätbutik även sittdynor i många fina färger.

Beställ balkongmöbler och tillbehör nu hos Relaxdays

Vänta inte längre och börja njuta av dina måltider och sköna stunder med dina nära och kära ute på din nyinredda balkong. Letar du efter fler snygga accessoarer för din lilla oas kan du utforska våra andra kategorier och upptäcka till exempel vindsnurror och dekorativa lösningar för att iscensätta dina favoritplantor. Handla på nätet nu och njut av fri frakt hos Relaxdays!