Balkongmöbler

Balkongmöbler av hög kvalitet hos Relaxdays

När de första varma solstrålarna värmer våra ansikten vet vi att det har blivit vår och att det inte dröjer länge till sommaren. Särskilt i storstäderna är balkongen då en uppskattad liten oas där man kan njuta av soliga dagar i lugn och ro eller tillsammans med vänner och familj. Med de passande balkongmöblerna kan drömmen om frukost under bar himmel snart bli verklighet. Utforska vårt sortiment av möbler och tillbehör och välj de saker som passar just din uteplats.

Hur du kan spara ordentligt mycket plats med våra balkongmöbler

Du kan välja bland olika produkter för att inreda och gestalta din balkong. Med stilfulla balkongmöbelset får du möbler som passar perfekt tillsammans och ser snygga ut. Dekorativa sittdynor är visuellt tilltalande och sörjer för att du och dina gäster sitter skönt. Hängbord till balkongen är speciellt praktiska för små balkonger. Våra vädertåliga balkongmöbler är i alla fall alltid tjänliga.
För många människor är en balkong mycket högt upp på prioriteringslistan när de ska välja lägenhet men ofta får man kompromissa vad gäller balkongens storlek. Det verkar ibland omöjligt att hänga upp tvätt på balkongen eller äta frukost ute vid ett bord. Här kan ett hängbord vara lösningen. Våra modeller kan enkelt hängas upp på alla möjliga, tjocka räcken och är dessutom justerbara i höjden. När du inte behöver bordet men behöver ha plats för något annat kan du snabbt och enkelt fälla ner det. Välj mellan ett klassiskt balkongbord i trä eller en modell i plast i rottingdesign med metallstomme. Träbordet understryker en naturlig, mysig atmosfär medan bordet i rottingdesign är mycket modernt och framför allt lättvårdat. Har du mer plats till förfogande kan du gläder dig över vårt balkongmöbelset i antikt bronsdesign. Bordet och stolarna är gjorda i belagd aluminium och ger ditt balkong ett romantiskt utseende. För att sitta varmt och komfortabelt och sätta färgglada accenter erbjuder vi i vår nätbutik även sittdynor i många fina färger.

Beställ balkongmöbler och tillbehör nu hos Relaxdays

Vänta inte längre och börja njuta av dina måltider och sköna stunder med dina nära och kära ute på din nyinredda balkong. Letar du efter fler snygga accessoarer för din lilla oas kan du utforska våra andra kategorier och upptäcka till exempel vindsnurror och dekorativa lösningar för att iscensätta dina favoritplantor. Handla på nätet nu och njut av fri frakt hos Relaxdays!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt