Balkong

 1. Så lågt som
 2. -30 %
  Endast 2 kvar
  RRP 337,90 kr 237,90 kr
 3. -33 %
  RRP 338,90 kr 226,90 kr
 4. Så lågt som
 5. Vindsnurra djurmotiv
  Så lågt som
 6. -12 %
  RRP 450,90 kr 395,90 kr
 7. Vindsnurra blomma
  Så lågt som
 8. Vindsnurra regnbåge
  Så lågt som
 9. Så lågt som
 10. -27 %
  RRP 338,90 kr 248,90 kr
 11. Så lågt som
Sida

Relaxdays balkongmöbler i platsbesparande design

Även de gråaste av dagar råder det ingen tvekan: sommaren kommer att komma. Det är alltså aldrig för tidigt att börja iordningställa balkongen. Skapa ditt eget lilla paradis utomhus där du kan njuta av en kopp kaffe i det fria en ljum försommardag. Det största problemet med en balkong är att det oftast inte finns tillräckligt med plats för alla möbler man vill ha där. Men det måste inte vara så – inte med våra hängande balkongbord och praktiska klappstolar. Du kan enkelt fälla ihop både bord och stolar och stuva undan dem när de inte behövs. Våra balkongset finns i fin rottingdesign av plast eller i trä och metall. Använd dig av våra vackra sittdynor för att öka komforten ytterligare och skapa en mer ombonad känsla.

Njut av grönskan – på din egen balkong

Särskilt i hyreshus är balkongen det enda stället i hemmet där man kan njuta av av solen en varm sommardag. Pryd din balkong med vackra blommor och väldoftande kryddor och skapa en lummig oas mitt i stan. För detta kan du använda dig av våra blomtrappor i platsbesparande design som passar utmärkt även på mycket små balkonger. Välj mellan rustik gjutjärnslook, mysig trälook eller lekfull metallook i svart eller vitt. Har du förresten sett våra vindsnurror? Nedstuckna i blomkrukorna blir de till härliga blickfång som bryter av mot allt det gröna. Gestalta din balkong med våra produkter och skapa en avkopplande oas som tilltalar både stora och små!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.