Grillar & tillbehör

 1. Hopfällbar grill bärbar
  Så lågt som
 2. Tresidig grillborste
  Så lågt som
 3. Grillborste rostfritt stål
  Så lågt som
 4. Grillspett 6-pack i XL
  Så lågt som
 5. Analog köttermometer
  Så lågt som
 6. Så lågt som
 7. 489,90 kr
 8. Så lågt som
 9. Sista chansen
 10. 639,90 kr
 11. 639,90 kr
 12. 756,90 kr
 13. -14 %
  698,90 kr 812,90 kr
 14. 1 105,90 kr
 15. Endast 1 kvar
Sida

Sommar, sol, grillning!

När dagarna blir längre, ljusare och varmare igen, blir suget outhärdligt: när är det äntligen dags för grillning igen? Många inleder grillsäsongen till påsk eller Första maj-firandet. Hur som helst: våren lockar helt enkelt till att återinviga grillen. Det är rätt lätt att förstå eftersom mångfalden av matkreationer vid grillning ter sig oändlig: med både kött, grönsaker, ost och bröd kan man trolla fram mycket gott. Ingenting är omöjligt. Varje familj och vänkrets har sina egna recept och föreställningar om den perfekta grillkvällen. Men avgörande är naturligtvis: grillen! Beroende på ställe och tillgänglig redskap krävs det olika utrustningar. För att du ska ha en perfekt start på grillsäsongen hittar du den rätta grillen hos oss. Vare sig en hopfällbar grill eller en klotgrill för picknick och camping, en elgrill för sommarkvällar på balkongen, en mer rustik gjutjärnsgrill eller stativgrillen som skapar lägereld-atmosfär. Förbered dig på den perfekta grillupplevelsen och handla den perfekta grillen redan nu.
Egentligen kan ingenting gå snett om du har rätt grill. Med mindre du saknar essentiellt tillbehör såsom grilltång, grilltändare eller grillspade. Även här stötter vi dig med ett omfångsrikt utbud.

Den perfekta grillfesten med Relaxdays

Grillning är mer än bara näringsintag. Detta matlagningssätt celebreras i gemenskap med vänner, familj och kollegor som gör varje grilltillfälle till en unik sammankomst. I tillägg till grill och tillbehör har naturligtvis även stämningen och allt runtomkring en stor effekt. Med ljusslingor, levande ljus och lyktor sörjer du för den rätta stämningen – vare sig i trädgården eller på balkongen. Klicka dig även genom vårt sortiment av köks- och grilltillbehör. Med dessa små hjälpare lyfter du din matlagning till nya höjder. Så ta dig en titt på vårt sortiment och arrangera en grillfest som dina gäster kommer att minnas.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt