Campingmöbler

Handla campingmöbler hos Relaxdays

Med de rätta campingmöblerna blir din resa mycket mer behaglig. Med deras hopfällbara designer tar de bara lite plats och ryms i varje husbil och tält. Gör ditt campingäventyr till en minnesvärd resa och upptäck allt från pallar och stolar till skåp och kök.
 1. Campingstol med fotstöd
  Så lågt som
 2. Så lågt som
 3. -25 %
  UVP 701,90 kr 524,90 kr
 4. 524,90 kr
 5. Så lågt som
 6. -33 %
  UVP 351,90 kr 233,90 kr
 7. 466,90 kr
 8. 582,90 kr
 9. Regissörsstol
  Så lågt som
 10. 408,90 kr
 11. 1 106,90 kr
 12. Så lågt som
 13. Så lågt som
 14. Sista chansen
Sida

Ta med komforten ut i naturen

Du tycker att camping är jobbig, obekväm och slutar alltid med värk i ryggen? Inte om du har rätt utrustning! Testa Relaxdays’ campingmöbler och du kommer att ändra din uppfattning. Oavsett om du reser med husbil, husvagn eller tält – med de rätta campingmöblerna höjer du komforten och förse din resa med en gnutta lyx. Tillbringa mysiga stunder i våra bekväma, hopfällbara campingstolar, våra tältsängar eller vid campingbordssetet. På så sätt är du perfekt utrustad för din nästa campingutflykt. Även med avseende på vägkosten hittar du de perfekta campingmöblerna hos oss: i våra campingskåp kan du förvara mat och tallrikar på ett redigt sätt. Med Relaxdays‘ campingkök får du allt-i-ett: köksbänk, hyllor för ett gasolkök och hyllor med flugnät. Handla den perfekta utrustningen för din nästa campingutflykt nu hos Relaxdays!

Praktiska möbler för en härlig campingupplevelse

Möbler för campingutflykten? Det låter ju ganska krångligt och svårt att realisera. Men hos Relaxdays hittar du praktiska möbler som du kan fälla ihop och smidigt ta med på semestern. Eftersom campingstolarna, -bord och -skåp kan fällas ihop tar de ytterst lite av det värdefulla utrymmet som finns i ditt mobila semesterhem som du troligtvis behöver för annat essentiellt tillbehör. Dessutom är det mycket enkelt att flytta på och transportera dessa hopfällbara stolar och bord. Oavsett om du har hamnat vid en sjö, på stranden eller en tältplats – våra campingmöbler kan tas med överallt och du kan sätta upp dem precis där du vill ha dem. Integrerade hållare på stolarna för dina drinkar gör dem ännu mer komfortabla. Även våra campingpallar med integrerade fickor erbjuder dig olika möjligheter för att röja undan tillbehör. Hos Relaxdays hittar du dessutom också praktiska campingbord med dryckeshållare. På så sätt blir din campingutflykt en enastående upplevelse och mycket mer avkopplande. Utforska vårt stora sortiment nu.

Handla campingmöbler nu

Upptäck de ideala campingmöblerna för förtältet eller husbilen hos Relaxdays. Hitta det som passar just dina komfortbehov och njut av din semester i naturen i fulla drag. Handla bekvämt på nätet nu och få ditt campingtillbehör levererat hem till dig.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.