Trädgårdsstaket

Sida
Sida

Relaxdays‘ staket – rätt valg för varje trädgård!

När man planerar en trädgård framför eller bakom ett hus är det första man gör ofta en yttre begränsning med murar eller staket. Men även på trädgårdens insida kan du uppnå fina resultat med staket. Med rätt staket i trädgården kan du inte bara skapa ordning och struktur men du kan även använda dem som dekorativa element och för att skydda dig från grannens blickar. Hos oss hittar du därför ett stort sortiment av olika staket. I vårt sortiment hittar du det rätta för varje trädgård:

  • rabattkanter och trädgårdsstaket
  • ministaket
  • insynsskydd för staket
Relaxdays‘ rabattkanter och trädgårdsstaket finns i olika storlekar och höjder. De sörjer för en dekorativ avgränsning av rabatter eller vägar. Samtidigt är deras dekorativa designer ett blickfång och sätter individuella accenter i din trädgård. Så får du till en strukturerad trädgård som ser ordentlig ut. Våra ministaket kan användas mycket individuellt och är flexibla eftersom de alltid går att flytta på. De kan anpassas till varje trädgård och och kan utökas efter behov. Relaxdays‘ ministaket kan du flexibelt sätta in och om och använda dem som dekorativa staket, spaljé eller som dekorativ inramning för dina rabatter. Ministaketen finns i olika material och färger och passar därmed fint till varje trädgårdsstil.
Hos oss hittar du även insynsskydd för staket i både grå och grön. Det skapar privatsfär på din balkong, din altan eller i din trädgård. De håller inte bara blickarna men även vind och stöv ute och ger skugga. Även i växthus är dessa egenskaper mycket värdefulla. Insynsskydden tål olika temperaturer och väderlag. Du hittar Relaxdays‘ insynsskydd för staket i olika längder och höjder.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt