Bord

Trädgårdsbord för gemensamma stunder utomhus

Korvarna stekar redan på grillen medan de utsökta drinkarna lovar en mysig kväll eller så har familjen kommit för en gemensam frukost på en somrig söndagsmorgon. På soliga dagar finns det en rad olika anledningar för trädgårdsbord som har tillräckligt med plats för mat, dryck, spel och annat. Hos Relaxdays hittar du ett stort sortiment av olika trädgårdsbord i moderna designer och med många funktioner. Handla nu för en angenäm sommar i din trädgård!

Vilket trädgårdsbord passar till dig?

För att hitta ditt perfekta trädgårdsbord borde du ta hänsyn till dina personliga preferenser, användningsområdet och vilken storlek du önskar dig. Alla våra utomhusbord är tillverkade i vädertåligt material och håller därmed länge. Det utan att det har en dålig inverkan på utseendet, så att Relaxdays’ trädgårdsbord är både robusta och snygga. I vårt sortiment erbjuder vi dig både rektangulära, kvadratiska och runda bord såväl som ståbord. De flesta av Relaxdays‘ trädgårdsbord består av en stålstomme med en bordsskiva i plast som är mycket lättvårdad. Borden är mycket stabila så att de aldrig kommer att svika dig. Vad gäller design kan du välja mellan elegant trädesign, stilfullt svart, avskalad svart-vitt-design eller klassisk rottingdesign. Framhäv din trädgårds naturliga utseende eller sätt moderna accenter i din gröna oas.

Vårt utbud av multifunktionella trädgårdsbord

Här hos Relaxdays är ett av våra främsta mål att erbjuda dig praktiska lösningar som gör din vardag lättare och som är mångsidigt och flexibelt användbara. Därför är de flesta av våra trädgårdsbord hopfällbara och några är även utrustade med ett praktiskt handtag. Om du har en liten altan eller balkong kan du helt enkelt endast ställa upp dem när du verkligen behöver dem och annars förvara dem på liten yta. Detta alternativ är även bra för den som bara behöver ett trädgårdsbord då och då eller den som önskar sig ett reservbord som kan förvaras i källaren och tas upp för lite större fester. De hopfällbara trädgårdsborden är dock inte mindre robusta eller tillförlitliga utan trogna bärare för dina drinkar och måltider.

Handla dina nya trädgårdsbord nu hos Relaxdays

Välj ut ditt perfekta utomhusbord hos Relaxdays nu och skapa plats för måltider och spelkvällar i din trädgård. Naturligtvis kan du även använda dem inomhus eller på balkongen. Om du är intresserad av fler möbler och accessoarer för din balkong kommer du hitta även dessa hos oss. Beställ trädgårdsbord nu och få fri frakt hos Relaxdays!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt