Trädgårdsdekorationer

Sida
 1. Vindsnurra djurmotiv
  Så lågt som
 2. 4-pack solcellslampor
  Så lågt som
 3. Anka för fiskdamm
  Så lågt som
 4. Fjäril dekoration
  Så lågt som
 5. 3 st. Lyktor i metall
  Så lågt som
 6. 2-pack solcellslampor
  Så lågt som
Sida

Snygga till trädgården: gör din trädgård till ett riktigt blickfång!

När dagarna börjar bli ljusare, längre och varmare börjar även trädgårdsarbetet igen. Efter en lang vinter finns det mycket att göra: jorden grävs upp och nya plantor och dekorationer flyttar in. Snart är det äntligen dags att njuta av solen i trädgården tillsammans med vänner och familj, grilla, ligga vid poolen eller observera dammen. Som allt annat i vårt hem måste även trädgården vara fin och inbjudande för att alla ska trivas och för att man ska kunna skryta lite med sin utsökta stil. Det finns olika sätt och tips för att göra trädgården snyggare. Här följer några idéer som passar till varje stil:
- Trädgårdsfigurer och andra dekorativa element såsom trädansikten, plantskyltar eller vindspel är väl den enklaste vägen till accenter och blickfång.
- Dekorativa plant- och blomkrukor ger grönskan i din trädgård en fin inramning och glans. Här kan du välja vintage-varianter såsom gamla metall- eller gallerbehållare eller köra modernt med marmor- eller stenkrukor
- Grusbädd är alltid ett blickfång och låter trädgården verka extra prydlig
- Rank- och hängande växter sätter vissa accenter på utsökta ställen
- Den rätta belysningen sörjer för en trevlig atmosfär, särskilt på kvällarna, och sprider en mysig stämning
- Geometriska former ger din trädgård en stilfull stämning och betonar önskade områden.
Utforska vårt stora sortiment nu och hitta de passande accessoarer för din trädgård.

Sprakande eld för din trädgård

En eldstad är i varje fall ett blickfång i din trädgård! Särskilt på ljumma sommarkvällar bjuder en sprakande brasa i trädgården in till att sitta tillsammans och tillbringa tid eller till att avrunda trädgårdsfesten. Vid mindre trädgårdar lämpar sig mobila eldstäder: eldkorgar eller eldskålar är speciellt praktiska eftersom man kan röja undan dem igen efteråt och därmed tar de inte plats när de inte används. Dekorativa utomhuskaminer kan även tilldelas fasta ställen i trädgården. De gör trädgården mer vacker och utgör ett visuella highlights. Men obs! För vissa eldstäder krävs tillstånd. Beroende på dina planer bör du informera dig ingående och följa säkerhetsråd och -åtgärder.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt