Krukor & lådor

Perfekta krukor och lådor för dina växter

När du erbjuder din planta rätt kruka eller låda verkar den inte bara snyggare utan mår även bättre. Hos Relaxdays hittar du allt du behöver för att ge dina blommor och plantor ett passande hem. Från amplar och planteringsbord till växtbänkar kan du hitta det perfekta tillbehöret hos oss. Utforska vårt omfångsrika sortiment nu.

Sida
  1. Ampel 30 cm set om 3
    Så lågt som
  2. Såkrukor 80 st.
    Så lågt som
  3. Biokrukor 80-pack
    Så lågt som
Sida

Ett lämpligt hem för dina plantor

Varje blomma och växt har sina egna behov. För att du ska kunna få ut det mesta av dina plantor erbjuder dig Relaxdays ett stort utbud av olika lådor, kärl, krukor och amplar. För att komma igång med odlingen är det bra att skaffa några såkrukor. Dessa hjälper dig att så och förbereda sticklingar. Våra såkrukor i praktiska set består av biologiskt nedbrytbar cellulosa och kan därmed sättas direkt i jorden tillsammans med plantan utan att skada dess känsliga rötter. Det hjälper dig att plantera särskilt örter eller grönsaker såsom tomater och sallad. Och vart ska de ta vägen efteråt? Relaxdays‘ högbäddar, krukor eller lådor kan med fördel användas för att ge dina sticklingar ett nytt hem när de har blivit lite större.

Moderna krukor för varje trädgård och balkong

Oavsett om det är i den egna trädgården, i lägenheten eller på balkongen – det är alltid en gåva när de egna blommorna och plantor mår bra och belönar all skötsel och omsorg med präktiga färger och förtrollande dofter. Moderna krukor och lådor kompletterar helhetsbilden och sätter accenter i din gröna djungel. Hos oss hittar du därför olika behållare och planteringskärl i olika designer och färger. Här finns det något för varje inredningsstil: för lantliga och varma inredningar erbjuder vi blomkrukor i flammat trä. Även för den rustika inredningen finns det krukor och lådor för att ställa eller hänga upp. Avskalade behållare i grått eller vitt passar perfekt till moderna inredningar. Vårt sortiment erbjuder även modeller för en antik look med mörkt gröna eller vita färger och individuella mönster. För en harmonisk helhetsbild kan du även hitta växthyllor, växtbänkar och krokar hos oss. Klicka dig genom vårt stora utbud och hitta det som passar just dig!

Handla krukor och lådor hos Relaxdays nu

Hos oss hittar du praktiska och snygga krukor såväl som andra planteringskärl i alla möjliga varianter och former. För en mer harmonisk bild kan du även hitta set om två eller tre. Vårt sortiment hr något för varje stil. Upptäck den perfekta produkten för dig nu!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt