Kort

Relaxdays‘ kort och kortblandare

En pokerkväll med vänner är en fantastisk tidsfördriv men även andra kortspel är mycket roliga, sprider glädje och väcker tävlingsandan. Så utrusta dig med spelkort och kortblandare hos Relaxdays, spela loss och njut av gemensamma, roliga stunder. Utforska vårt sortiment och låt spelen börja!

Uppsluppna spelkvällar med kortspel

Finns det något trevligare än att tillbringa tid med sina nära och kära och ha riktigt kul tillsammans? Relaxdays‘ kortlekar gör det möjligt genom att ni kan tävla mot varandra och utse poker- eller rummystjärnan. Våra manuella eller elektriska kortblandare gör att ni kan skippa detta jobbiga steg, något som särskilt ni som känner er lite småtafatt ibland kommer att uppskatta. De är väldigt snygga och finns i både svart, svart-brun, svart-röd, läder eller trä. De smakfulla designer gör din kortblandare till en tjusig accessoar på ditt spelbord. Så dra igång och förbered dig för alla kommande spelkvällar. Handla nu och njut av fri frakt hos Relaxdays. Tack vare vår extremt snabba leverans kan du glädja dig till att kunna spela inom kort!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.