Dart

Dartskivor och dartställningar för roliga kvällar

Vad finns det bättre än en liten tävling bland vänner? Häng upp dartskivan, ta pilarna i handen och tävla om segern. Med Relaxdays‘ dartskivor och -ställningar blir der aldrig tråkigt på gemensamma kvällar och fester. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta produkten för dina behov. Nu kör vi!

Vilken dartskiva får det vara?

Oavsett om det är barn eller vuxna som spelar – Relaxdays erbjuder dig den perfekta dartskivan för spännande turneringar. Välj mellan vår dartskiva X2 som kan spelas på på båda sidor och vår mjuka dartskiva som inte bara kan hängas på väggen utan som även kan ställas upp. I modellen X2 inkluderas pilar med metallspets som fastnar särskilt väl, medan plastpilarna som medföljer när du väljer vår mjuka dartskiva har en rundare spets som gör modellen mycket mer barnvänlig. Här skyddas även väggen och golvet mot skador som kan uppstå vid spelandet. Gör dig redo för skoj och tävling: både hemma hos dig och utomhus i din trädgård eller till och med på utflykter. Relaxdays‘ dartskivor är trogna följeslagare för roliga gemensamma stunder, glansfulla segrar och förkrossande nederlag.

Upptäck hur mångsidigt vårt sortiment av dartskivor och tillbehör är

Ofta behövs det mer än endast dartskivan. Vill du undvika skador såsom repor och hål på väggar och golv? Då kan du beställa ett väggskydd som till och med passar till din dartskiva. Skydden monteras enkelt på väggen och utgör en skyddande yta kring din dartskiva så att du inte skadar dina saker även om du inte alltid träffar mitt i prick. Önskar du dig en mer flexibel lösning kan du välja Relaxdays’ dartställning som kan justeras i höjden. Fäst dartskivan på den och kör på. Alternativt kan dartställningen även användas för att hålla högtalare eller din TV så att du profiterar från ställningens mångsidighet.
Dina vänner är också stora dartentusiaster och du letar fortfarande efter den perfekta presenten eller något roligt att ha med till nästa fest? Då kan vår kapsyl-dartskiva vara något för dig. Istället för pilar kastar man här kapsyler och du kan sätta upp skivan enkelt och var som helst. Testa denna roliga, magnetiska dartvariant med dina vänner nu!

Beställ hos Relaxdays nu och börja spela inom kort

Dart är både ett roligt spel med vänner och för hela familjen och kan spelas nästan överallt. Tävla mot varandra i gillestugan eller trädgården och njut av gemensamma stunder. Fler inspiration till skojiga aktiviteter kan du upptäcka i kategorierna utomhuslekar, familjespel eller dryckesspel. Utforska Relaxdays‘ spelvärld och gotta dig!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.