Hundar

Förstklassiga produkter för din hund

Hunden är människans bästa vän och förtjänar därför även bara det bästa. Här hos Relaxdays hittar du allt din hund önskar sig. Från hundkoppel och leksaker till gungbrädor finns det allt för att göra din fyrbenta vän lycklig. Klicka dig genom vårt stora sortiment nu.

Gör skillnad för din trogna vän

En hund följer sin människa ofta många år genom livet och blir en trogen följeslagare. Vill du ge något tillbaka till din älskling kan du göra det med Relaxdays’ fantastiska produkter för hundar. Här finns det roliga leksaksset, bollkastare eller gungbrädor för att leka och lära sig nya saker. Vi erbjuder även praktiska hundtoaletter. Oavsett vilken ras din hund är – här hittar du passande artiklar för varje voffsing. Vi har även olika tillbehör för valpar såsom rymliga valphagar.

Det perfekta hemmet för din hund

I en villa med trädgård är det oftast betydligt enklare att ge en hund det den behöver jämfört med när man bor i hyreslägenhet. Här är första steget att höra med hyresvärden om det går bra med en hund i lägenheten. Har man lyckats med det är det även andra saker som måste tas hänsyn till om man vill dela hemmet med en pälsig vän. Även din hund borde nämligen trivas i lägenheten. Beroende på ras har olika hundar olika behov för motion. Utrymmet i en hyreslägenhet är dock ofta begränsat så att det krävs bra planering. Din hund borde i alla fall få tillräckligt med eget utrymme som är anpassad till hundens behov. Hos Relaxdays hittar du praktiskt tillbehör för din hund och nyttiga artiklar för en artriktig hållning. Med husdjurstält, kylmattor, grindar och hundramper kan du inreda ett underbart hem för din älskling där han eller hon trivs och mår bra. Upptäck produkter som passar just er nu.

Handla fantastiska hundprodukter hos Relaxdays nu

Hos oss kan du hitta allt från A till Ö för ett lyckligt hundliv. Beställ hundtillbehör och -accessoarer nu direkt på nätet hos Relaxdays och få det levererat direkt hem till dörren!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.