Flyttning & transport

Flyttning och transport – tryggt och tillförlitligt med Relaxdays

En flytt kräver mycket kraft och uthållighet tills det att allt äntligen står på sin nya plats i det nya hemmet. Det är inte bara besvärlig men kan även belasta din hälsa. Med rätt tillbehör kan du dock skona båda dina krafter och spara kostbar tid. Utforska vår nätbutik och beställ nyttiga hjälpmedel för din flytt eller transport!
Sida

Praktiskt flyttillbehör

Du önskar dig en så stressfri flytt som möjlig eller behöver att transportera värdefulla saker av en annan anledning? Perfekt! Vår styrka består i att alltid kunna erbjuda dig de passande produkterna för varje tilltag och situation. I vårt stora sortiment finns det talrika hjälpmedel som kommer att underlätta både flytten och andra transporter avsevärt. Oavsett om du letar efter små hjälpare såsom packtejphållare och mattsträckare eller behöver skott- och säckkärror inklusive utbyteshjul – du hittar det garanterat hos oss. För att transportera dina saker tryggt och utan att orsaka repor och andra skador under färden använd dig av våra flyttfiltar. De praktiska filtarna finns i set om 10, är mycket slitstarka och återanvändningsbara.

Flexibla transporter med trappkärra, flyttvagn m.m.

Naturligtvis är det inte bara viktigt att skydda sakerna genom att packa in dem noggrant inför deras resa med flyttbilen, utan även transporten till och från bilen borde tänkas på. För att du ska slippa att släpa allting kan du använda dig av våra tillförlitliga transportmedlen. Relaxdays‘ transportvagnar kan lastas med upp till 200 respektive 400 kilogram och hjälper dig att bringa kartonger och alla möjliga andra saker från en plats till en annan utan besvär. Men du hittar även andra lösningar hos oss. Vår multifunktionella trappkärra kan inte bara stiga upp- och nedför trappor utan kan även användas som transportvagn. En säckkärra räcker inte för dina behov? Ta dig då en titt på våra hopfällbara säckkärror varav några kan lasta upp till 70 kilogram. Alla våra transportmedel kan anpassas efter dina behov, är enkla att röja undan och lätt att använda.

Handla flytt- och transporttillbehör nu

Oavsett om det handlar om en storflytt eller ett litet projekt hemma hos dig – med våra produkter för alla möjliga transporter är du väl förberedd. Välj din ideala utrustning och utnyttja vår korta leveranstid. Inom Sverige får du din beställning redan efter ett par arbetsdagar och dessutom är det fri frakt! Handla nu och förbered dig inför nästa flytt!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.