Parkering & infart

Allt kring parkering hos Relaxdays

I trånga infarter, garage eller parkeringshus är det ibland svårt att se hindren omkring, såsom väggar, trottoarkanter eller andra bilar. Då blir det inte bara jobbigt att parkera, det kan till och med sluta illa. För att det inte ska hända dig hittar du diverse praktiska artiklar hos oss som gör det lättare att åka ut och in på parkeringen.

 1. 3,7   (94)
 2. 3,3   (51)
 3. Avspärrningsstolpe
  Så lågt som
  3,6   (142)
 4. 3,6   (200)
 5. Så lågt som
  3,8   (200)
 6. 3,5   (11)
 7. Trafikkon set om 10
  Så lågt som
  3,9   (85)
 8. 1,0   (1)
 9. 5,0   (1)

Praktiska trafikspeglar för hemmet

Vare sig på den egna tomten eller på företagsparkeringen: ibland är parkeringssituationen helt enkelt otäck. Det finns för få platser, någon snor alltid din privata parkering eller infarten är såpass knepig att många har redan skadat sina bilar där. För att du slipper att brottas med det dag ut och dag in hittar du nyttiga produkter hos oss som underlättar denna del av livet. Våra trafikspeglar till exempel ger dig bättre insyn i döda vinklar och farliga kurvor. På så sätt minimerar du säkerhetsrisker och kan även köra och parkera mer effektivt. Våra avspärrningsstolpar och markeringskoner hjälper dig att gränsa in eller spärra av privata parkeringsytor. Med Relaxdays‘ parkeringsspärr kan du en gång för alla ta din privata parkering i anspråk. Klicka dig genom vårt sortiment nu och börja parkera utan stress. Även in- och uppfarter blir smidigare med Relaxdays. Handla nu!

Allt för bilen hos Relaxdays

Utöver nyttiga trafikspeglar och parkeringstillbehör hittar du även diverse andra, hjälpsamma artiklar för bilen hos Relaxdays. Vi har ett stort sortiment från ryggstödsfickor och fästen för dunkar till rengöringsprodukter! Klicka dig genom vårt utbud nu och hitta allt för din bil på nätet hos Relaxdays.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.