Sponsoring Landingpage

Vi älskar sport.

Därför gläder vi oss att kunna stödja regionala idrottsföreningar.Relaxdays är ny sponsor för DSC:s damlag i volleyboll

Relaxdays fortsätter att expandera verksamheten i Dresden med nya kontorslokaler på 1000 kvadratmeter och önskar ge tillbaka något till regionen. Det kändes bra direkt med DSC:s volleybollspelare: efter att ha besökt en match förra säsongen stod det klart att Relaxdays och DSC delar många värderingar. Det uppstod snabbt en känsla av samhörighet. Idrottsföreningen fokuserar mycket på prestation och främjande av unga talanger, precis som Relaxdays. Dessutom finns det en stor laganda, liksom drivkraft, passion och entusiasm, vilket också är viktiga pelare för Relaxdays. Med alla dessa paralleller blev beslutet enkelt: vi vill gärna stötta den här klubben!
DSC

En ny matchtröja för spelarna hos DHfK Leipzig

DHfK
I hela sex år har vi hos Relaxdays GmbH varit en stolt partner till SC DHfK Leipzig. För knappt ett år sedan tog vi vårt samarbete ännu ett steg vidare: Relaxdays fortsätter förankra sig i regionen och har blivit den officiella tröjsponsorn för handbollsklubben från Leipzig. Det framgångsrika teamet bär nu Relaxdays logga på ryggen.
Om man tittar lite närmare så kan man se tydliga paralleller mellan handbollsklubben och vårt e-handelsföretag. SC DHfK och Relaxdays har mycket gemensamt: motivation, flit och passion är vad som står bakom både klubbens och vår egen framgång. Med dessa värden som grundlag har DHfK:s direktör Karsten Günther och hans team byggt upp handbollen i Leipzig under många år och lyckats leda laget till toppdivisionen. Vår egen VD Martin Menz förverkligade sin dröm 2006 och idag arbetar över 400 människor här hos Relaxdays för att leverera mer än 20 000 produkter till lyckliga kunder. Relaxdays delar både värderingar och erfarenheter med DHfK Leipzig, varför vi är stolta över att vara deras partner och få stödja DHfK-familjen.Regionerna Halle, Leipzig och Dresden närmar sig varandra

Uthållighet och professionalism gör oss starkare

Viljan att lära sig nya saker, flit och motivation utgör grunden för framgångsrik tillväxt.