Inredningsstilar

Hitta din inredningsstil

Att inreda sitt hem i en viss stil är idag enklare än någonsin. Det svåraste är att bestämma sig för en stil som förenar alla möbler och inredningsdetaljer i harmoni. Vi erbjuder ett stort urval av möbler i skandinavisk stil och vintagestil.

Den skandinaviska stilen kännetecknas av en öppen och ljus atmosfär. Med en minimalistisk och modern struktur bjuder denna stil in till trevlig samvaro. Designen återspeglar naturen och innehåller mycket trä, skinn och gröna växter. Målet är att inte proppa rummet fullt och att placera möblerna så fristående som möjligt. Med mycket trä och vitt skiner rummen upp i de nordiska länderna. Hos oss hittar du ljusa trätoner som kan kombineras med individuella designer, mönster och färgglada nyanser.

Vintage är på modet igen, för aldrig förr har gamla möbler varit så populära som nu. Vintagemöbler kallas även för “shabby-chic”, “retro” eller “french country”. De väcker en känsla av nostalgi och tar dig med på en resa i tiden. Olika mönster och designer från 1900-talet möts. Det kan mycket väl finnas märken på möblerna som berättar sin alldeles egen historia. Mörkt trä, ull, glas samt lackerade och stoppade möbler är återkommande element. Möblerna kombineras med mjuka färger. För att fånga denna stil behöver du inte nödvändigtvis ha möbler från förra århundradet. Hos Relaxdays hittar du en mängd möbler och inredningsdetaljer för ditt hem i vintagestil.

Vi kan inte hitta några produkter som matchar urvalet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt