Lampor

Strålande taklampor i centrum av varje rum

Takbelysning är absolut nödvändig i de flesta av rummen, men kraven varierar såklart från rum till rum. I köket eller i badrummet ska det helst vara gott om ljus för att underlätta matlagningen och badrumsrutinen, medan belysningen i vardagsrummet och sovrummet ska vara behaglig och mysig. Över matbordet sörjer snygga, låghängande pendellampor för en skön atmosfär under måltiderna.
I vårt sortiment hittar du för varje syfte den rätta taklampan – oavsett om du föredrar en avskalad, rustik eller Industrial design. Med våra LED-lampor kan du dessutom spara en hel del. De sörjer inte bara för strålande belysning, men är även mycket energisnåla. LED-lampor drar mindre ström och håller länge, det blir alltså en dubbelvinst för dig. Hos Relaxdays har vi en mångfald av funktionella och tillförlitliga taklampor i individuell och snygg design. Utforska vårt utbud nu och låta hemmet stråla!

Belysning från alla håll och kanter – Vilken lampa passar till vilket rum?

Hemmet blir förstås mer lysande om ljuset kommer från olika håll än bara taket. Men vilken belysning ska man välja? Här kan du läsa om vilken lampa som passar bäst i vilket rum. Hos oss hittar du nämligen även golvlampor, bordslampor, läslampor och barnlampor.
Låt dina vardagsrumsmöbler och -dekorationer stråla med hjälp av smakfulla golvlampor. Oavsett om du vill kombinera dem med våra fåtöljer och sidobord för att inreda en mysig läshörna eller belysa din soffgrupp, våra golvlampor ägnar sig i varje fall för att göra ditt vardagsrum mer stämningsfullt.
För sovrummet kan vi varmt rekommendera vår läslampa. Den praktiska klämlampan fästas enkelt och flexibelt på sängstommen eller i hyllan och utrustar dig för långa nätter med spännande läsning. Våra eleganta bordslampor piffar upp nattduksbordet. Här kan du också välja mellan avskalad, rustik eller Industrial design och sörja för stämningsfull belysning intill sängen.
Våra barnlampor för barnrummet låter inte bara väggar men även barnögon stråla. De gulliga tak- och nattduksbordslamporna i barnvänlig design och med djurmotiv är ideala för småbarn och skolbarn. Berika barnrummet med dekorativa lampor som sätter kärleksfulla accenter.
Våra bordslampor kan även lysa upp ditt kontor. De snyggar inte bara till ditt skrivbord men hjälper dig även att kunna koncentrera dig vid din arbetsplats oavsett klockslag. Har du ett fint vintage bord i massivt trä och vill göra den rättvisa med en ädel lampa? Vad sägs om en av våra rustika Banker’s lampor som avrundar stilen? I vårt sortiment av bordslampor finns det något för varje smak!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu och spara 60 Skr*

*Rabatten ska lösas in via kupongkoden i varukorgen. Kupongkoden, som skickas via bekräftelsen på nyhetsbrevet, kan inte användas för beställningar som redan har gjorts och kan inte kombineras med andra kuponger. Kupongkoden gäller för ett minsta ordervärde på 600 kr.