Kryddförvaring

Krydda rätt med Relaxdays‘ kryddkvarnar och -karuseller

Varje rätt kräver sin speciella kryddning och passande örter och salter. Om du är en passionerad hobbykock har du troligen redan samlat på en hel del kryddor. Istället för att helt och hållet glädja sig över varje krydda som tillkommer har man också ofta ett dåligt samvete eftersom samlingen blir allt mindre översiktlig. Nu kan du lösa detta problem med våra praktiska kryddkaruseller, salt- och pepparströare och kryddkvarnar som hjälper dig att återinföra ordning i ditt kök. Utforska vårt sortiment av smakfulla produkter nu!

Kryddkaruseller som får det att rulla på i köket

En kryddkarusell är mycket mångsidig: du kan förvara alla dina kryddor på ett utrymmessnålt sätt och har samtidigt alla dina favoritkryddor nära till hands när du lagar mat. Kryddkarusellerna kan snurras så att du snabbt hittar den krydda du letar efter. Våra karuseller är tillverkade i rostfritt stål eller plast, av hög kvalitet och finns i färgerna svart, silver eller koppar. Med sin vackra design snyggar de till varje kök. Beroende på modell rymmer de mellan 8 och 20 glas, så även du som är en rejäl kryddentusiast borde få plats med alla dina favoriter!

Salt och peppar – snygga kvarnar och ströare för matbordet

Till skillnad från andra kryddor placeras salt och peppar sällan i kryddhyllan, utan istället direkt på matbordet. I vår nätbutik finner du därför ett stort utbud av snygga salt- och pepparkvarnar och salt- och pepparströare i set. Med våra kryddkvarnar med keramiskt malverk kan du mala salt, peppar eller andra kryddor färskt varje dag. Du kan välja mellan många olika modeller så att du får den produkt som passar din stil och smak. Upptäck svarta, röda eller vita salt- och pepparkvarnar i björkträ. Eller kryddkvarnar i silver- eller kopparlook. Men du kan även välja att krydda maten med våra salt- och pepparströare i glas och rostfritt stål. Oavsett vad du väljer – med Relaxdays får du vackra behållare som drar till sig blickarna i ditt kök.

Beställ smakfulla produkter hos Relaxdays nu

Piffa till ditt kök och dina rätter och beställ passande kryddförvaringar för din samling av kryddor och örter. Oavsett om du behöver en kryddkarusell, kryddkvarn eller ströare så hittar du garanterad den rätta produkten hos oss. Vad sägs om några andra kökstillbehör? Hos oss hittar du även skärbrädor och knivar, praktiska köksredskap och smarta förvaringslösningar. Uppgradera ditt kök med Relaxdays!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt