Krydda

: Krydda rätt med Relaxdays‘ kryddkvarnar och -karuseller

Varje rätt kräver sin speciella kryddning och att man använder de passande örter och salter. Om du är en passionerad hobbykock har du troligen redan samlat på en hel del kryddor. Istället för att helt och hållet glädja sig över varje krydda som tillkommer har man också ofta ett dåligt samvete eftersom samlingen blir allt mindre översiktlig. Nu kan du lösa detta problem med våra praktiska kryddkaruseller, salt- och pepparströare såväl som kryddkvarnar som hjälper dig att återinföra ordning i ditt kök. Utforska vårt sortiment av smakfulla produkter nu!

per sida
per sida

Prenumerera på nyhetsbrevet nu och få 10 % rabatt

Med våra kryddkaruseller rullar det på i köket

En kryddkarusell är mycket mångsidig: du kan inte bara förvara alla dina kryddor på ett utrymmessnålt sätt utan har även alla dina favoritsmaker nära till hands för att trolla fram smarriga måltider. Kryddkarusellerna kan snurras och gör det möjligt att du snabbt hittar den kryddan du letar efter. Utöver det övertygar de med sin snygga design. Karusellerna tillverkas i hög kvalité i rostfritt stål eller plast och finns i färgerna svart, silver eller koppar och snyggar till varje kök. Beroende på modell rymmer de mellan 8 och 20 glas, så även du som är en rejäl kryddentusiast borde få plats med alla dina favoriter!

Salt och peppar – nymald eller strödd?

Till skillnad från andra kryddor får salt och peppar ofta särskilda platser i hushållet isolerade från kryddhyllan som är fylld med exotiska smaker. Ofta hittar man dem också direkt på matbordet för att kunna smaksätta måltiderna individuellt. Därför erbjuder vi i vår nätbutik även ett omfångsrikt urval av salt- och pepparkvarnar, men även salt- och pepparströare som set. Våra kryddkvarnar med kvarnmekanism i keramik låter dig njuta av nymalen salt, peppar eller andra kryddor varje dag för att ta dina rätter till nya höjder. Även här kan du välja bland många olika modeller och välja den produkten som passar till din inredningsstil och -smak. Upptäck svarta, röda eller vita salt- och pepparkvarnar i björkträ såväl som kryddkvarnar i rostfritt stål i silver- eller kopparlook. Våra salt- och pepparströare i glas och rostfritt stål är också ett litet blickfång!

Beställ smakfulla produkter hos Relaxdays nu

Piffa upp ditt kök och dina rätter och beställ passande kryddförvaringar för din samling av kryddor och örter. Oavsett om kryddkarusell, kryddkvarn eller -ströare – hos Relaxdays hittar du garanterad den rätta produkten för dig. Vad sägs som några fler kökshjälpare? Hos oss hittar du även skärbrädor och knivar, nyttiga köksredskap och andra praktiska förvaringslösningar. Utrusta ditt kök nu med Relaxdays!