Köksutrustning

Köksutrustning som gör vardagen lättare

Oavsett om du är nybörjare, hobbykock eller en riktig matlagningsentusiast: ett kök med bra utrustning är A och O. Hos oss finner du en rad olika redskap och tillbehör som underlättar tillagningen av mer komplicerade rätter och gör matlagningen effektivare och roligare. Men du hittar även hjälpmedel som hör till basutrustningen i varje kök. Upptäck lock, underlägg och mer hos Relaxdays nu!

Vilken utrustning behöver du i ditt kök?

Har man rätt utrustning i köket har det många fördelar: det blir inte bara enklare att laga mat utan rätt redskap skyddar även matens naturliga, rika smaker. Våra produkter håller dessutom mycket länge och är tillförlitliga. Hos Relaxdays hittar du allt som du önskar dig. Här nedan kan du läsa mer om de enstaka produktgrupperna som finns i vårt sortiment.

Grytor och pannor för dina favoriträtter

Många rätter kräver särskilda grytor eller pannor för att tillagas. I vår nätbutik hittar du ett omfångsrikt sortiment. Med traktör- och wokpannor kan du trolla fram utsökta rätter med mycket grönsaker och kött. Smaskiga stekar tillagar du med fördel i våra stekgrytor med galler och lock, gratänger däremot i de praktiska ugnsformarna. Utöver det erbjuder vi grytlock med silikonkant i olika storlekar. Därtill kan du beställa grytunderlägg och överkokningsskydd hos Relaxdays.

Köksbestick, vispar m.m. för att lyckas i köket

Utöver lämpliga grytor och pannor för att koka, steka och grädda behöver du även köksbestick såsom vispar, måttskedar eller spaghettimått. De allra viktigaste redskapen för vardagliga köksäventyr finns även i praktiska set, t.ex. helt i bambu. Den passande redskapsförvaringen följer också med.

Originellt tillbehör för unika smakupplevelser

Om du är en särskilt kreativ kock och älskar att testa nya recept och maträtter, även sådana som kräver lite extra insats, hittar du också det du letar efter hos Relaxdays. Upptäck nya kulinariska världar tillsammans med vår ångkokare i bambu eller formare för degknyten. Somliga maträtter kräver helt enkelt speciella redskap såsom grillspett, köttnålar eller paneringsfat. I varje fall har vi rätt tillbehör för dig.

Handla köksutrustning hos Relaxdays nu

Skulle du fortfarande vara på jakt efter fler roliga och nyttiga redskap för köket hemma kika runt i våra andra kategorier också. I Relaxdays‘ nätbutik finns det praktiska kökshjälpare, rätt tillbehör för bakning såväl som spis- och ugnstillbehör. I ett väl utrustat kök är det öven viktig att bibehålla både överblick och ordning. Låt dig inspireras i vår kategori matförvaring och hitta speciella skåp och hyllor för köket. Handla hos Relaxdays nu och se fram emot dina nya köksartiklar inom kort!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt