Bestick

Bestick och besticklådor från Relaxdays

I ett ordentligt, rent kök är det lite extrakul att laga mat. Även när man kan servera sina kreationer på snygga tallrikar och har vackra dekorationer på bordet omges hela matlagningen och måltiden med en skönare känsla. Därför hittar du i vårt sortiment även allt kring bestick. Utforska vårt utbud och låt dig inspireras, särskilt av våra bambuprodukter.

Sida
  1. Ny
    Bestickhållare metall
    Så lågt som
Sida

Bestickhållare, tallrikar och ätpinnar i bambu för ditt kök

Oavsett om du har fått nog av porslin och keramik eller helt enkelt tycker om den varma träkänslan: våra tallrikar, bestick och ätpinnar i bambu kommer att bli ett blickfång i ditt kök. Fascinera dina gäster med en måltid serverad på en bambutallrik och låt dem utforska känslan att äta med bambubestick. För att presentera både bestick, servetter och såser på ett tilltalande sätt erbjuder dig Relaxdays en stilfull bestickhållare i bambu. Gillar du att tillaga och äta asiatisk mat kan du även utrusta dig med ätpinnar i bambu. Genom att använda våra alternativ i bambu och undvika engångsbestick i plast ligger du dessutom i tiden och gör något bra för miljön.

Hur du hittar rätt besticklåda

Du önskar dig mer ordning i dina kökslådor och letar efter miljövänlig bestickförvaring? Då har du hittat helt rätt! I Relaxdays‘ omfångsrika sortiment kan du upptäcka snygga besticklådor i bambu. Vi erbjuder dig ett stort urval av modeller – liten och kompakt eller utdragbar. Den som har fått nog av plast kommer att gilla Relaxdays’ besticklådor i bambu. Även du som gillar trä kommer att hitta den passande modellen här. Vi erbjuder en stor mångfald av olika besticklådor i vår nätbutik som tillverkas i miljövänlig bambu.
Våra besticklådor finns dock även i plast eller finmaskig metallmesh för alla er som inte gillar bambu eller har en inredning hemma där bambu inte passar in. Hos oss hittar du rätt storlek för varje låda, vi har även utdragbara modeller i olika storlekar. Det spelar ingen roll om besticklådan ska fylla en mycket stor eller väldigt liten låda! Hos Relaxdays hittar du den passande produkten för varje låda. Många av våra modeller är utdragbara och kan därmed användas flexibelt i ditt kök. Dessa besticklådor kan justeras till 5, 6 eller 7 fack och kan på så sätt alltid anpassas till rådande behov.

Fler användningsområden för besticklådor

Relaxdays‘ besticklådor är ett måste för varje hushåll eftersom även sov- och badrummets lådor och skåp kan organiseras med dem. Det är fritt fram för dina idéer och behov. Du kan även nyttja produkterna vertikalt, speciellt bambumodellerna: använd som liten hylla kan du ordna och presentera både kryddor och smink på ett stilfullt och tilltalande sätt. Det är bara att testa och hitta varianten som passar dig och ditt hem!

Handla bestick och tillbehör hos Relaxdays nu

Upptäck enastående lösningar i Relaxdays‘ nätbutik för att sortera ditt bestick eller testa de trendiga bestick och tallrikar i bambu. Är du nyfiken på fler förvaringslösningar för din matlagningsoas hemma utforska gärna vår kategori matförvaring såväl som våra skåp & hyllor för köket. Beställ redan idag, njut av fri frakt och se fram emot att få dina produkter bara inom några dager!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt