Baktillbehör

Den perfekta bakutrustningen för ditt kök

För att baka behöver man inte bara ett gott recept, goda ingredienser och en nypa skicklighet, utan även bra tillbehör. Hos Relaxdays hittar du allt från bakformar och tårtspadar till spritsar. Handla hem den perfekta bakutrustningen nu och övertyga dina nära och kära med dina läckra kreationer.

 1. Roterande tårtfat på fot
  Så lågt som
 2. Pizzaspade rostfritt stål
  Så lågt som
 3. Så lågt som
 4. Roterande tårtfat i glas
  Så lågt som
 5. Sockerkaksform i silikon
  Så lågt som
 6. 415,90 kr
 7. -17 %
  370,90 kr 447,90 kr
 8. 470,90 kr

De godaste kakorna med Relaxdays’ baktillbehör

Det behöver inte vara någons födelsedag för att man ska kunna njuta av en smaskig kaka. Det går alltid att hitta en anledning till att äta kaka – som mumsig ursäkt för ett kafferep, som en mysig fikapaus på kontoret eller till festen. Med Relaxdays‘ baktillbehör blir snasket busenkelt att tillaga själv. Våra silikonbakformar finns i olika modeller. Silikonet gör att formen är flexibel vilket gör det lätt att få ut kakan från formen. Efter lyckad bakning kan den enkelt rengöras i diskmaskinen. Med Relaxdays’ långformar kan du även laga ditt eget bröd hemma. Testa nu och utrusta dig med våra bakredskap.

Bli bakproffs nu

En riktig god kaka eller även en utsökt tårta smakar som absolut bäst när de är hembakade! Bli en proffsig sockerbagare nu med Relaxdays’ baktillbehör. Oavsett om du vill trolla fram en enkel sockerkaka eller en våningstårta – här hittar du allt du behöver för en lyckad bakelse. Det börjar med tillagningen: den klarar du av perfekt med Relaxdays’ bunkar. Degen ska nu hällas i en lämplig form: från springform och sockerkaksform till pajform, här finns det den rätta formen för varje kakrecept. För att dekorera kakan finns det spritsar och bakpenselset hos oss. För att smidigt och säkert förvara ditt verk ägnar sig våra tårtboxar, tårtfat eller Relaxdays’ bakplåt med lock. Med våra tårtkniv och tårtspadar lyckas du även att servera din kreation som ett proffs!

Handla baktillbehör hos Relaxdays nu

Skämma bort dina nära och kära med en mumsig, hembakad kaka, ett luftigt bröd, en krämig tårta eller smaskiga småkakor. Slå till nu och beställ ditt baktillbehör direkt hem!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10 % rabatt