Speglar

Snygga speglar för ditt hem

Oavsett om badrum, hall eller sovrum - är du på jakt efter en ny spegel har du hittat helt rätt! Hos Relaxdays finns det ett mångfaldigt sortiment av dekorativa speglar för alla inredningsstilar och smaker. Klicka dig genom vårt sortiment nu och hitta den passande spegeln för ditt hem.

per sida
  1. Så lågt som 250,90 kr
  2. Så lågt som 220,90 kr
per sida

Prenumerera på nyhetsbrevet nu och få 10 % rabatt

Briljanta väggspeglar som fångar blicken

En spegel kan vara så mycket mer än bara en spegel. Du kan hänga upp en spegel som dekoration och sätta fantastiska accenter med den. Så förvandlar du tråkiga rum och tomma väggar hux flux till stilfulla blickfång. Hos Relaxdays hittar du individuella speglar med vackra ramar och enastående dekorer för varje inredningsstil.
Är du förtjust i barocken har vi precis det du letar efter! Hos oss hittar du både ovala och kantiga speglar med eleganta dekorer i barockstilen. Våra barockspeglar finns i färgerna guld, silver och vitt och passar till nästan varje lägenhet.
Strävar du efter en originell inredning hemma så har vi också rätt spegel för dig! Våra enastående solspeglar är något särdeles: det mer avskalade set om tre som finns i färgerna guld, silver och vitt gör varje vägg till ett snyggt blickfång. De mer extravaganta varianterna i svart, grönt och rött förvandlar varje tråkigt rum till hemmets höjdpunkt!
Du letar efter en snarare vanlig modell? Då har du också hittat rätt. Vår vita, vikbara spegel, rektangulära furuspegel i gallerdesign eller den klassiska, runda väggspegeln passar bra till din moderna eller naturliga inredning hemma.

Handla speglar hos Relaxdays nu

Klicka dig genom vårt stora sortiment av olika speglar nu och hitta modellen som passar till ditt hem. Beställ din drömspegel redan idag och få den bekvämt hem till din dörr.